Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. Fallen.Angel

Fallen.Angel Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Не користиме кондоми туку јас си пијам контрацепција и никогаш не свршува во мене. Тоа вчера беше не сакајќи и бев во паника после бидејќи знам дека контрацепцијата не е 100% сигурна и плус ризични денови беа. Немам испиено 7 таблети од ова пакување па затоа испив и норлево за да не ме боли глава. На него ништо не му кажав.
    Свесна сум за последиците. Имам пиено норлево пред 2 години и не сакав повторно да дојде до ова ама немав друго решение. Се надевам последен пат го пијам.

2. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.313
    Кога ја читам темава си мислам дека лапате аналгин онака лабаво,ама кога ке прочитам убаво,си викам алал да им е за храброста,се надевам дека еден ден нема да се каете за последиците.

На GirlLove, cresa-jagoda, Alisa22 и 5 други им се допаѓа ова.
  3. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.249
    Допаѓања:
    39.624
    А за да не ве боли глава и двајцата, зашто не користите кондом ?
    Само клукај се ти со контрацептивни и норлево, последици по тебе допрва ќе има .

На cresa-jagoda, Yowannty, WildMk и 8 други им се допаѓа ова.
  4. Fallen.Angel

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Правен муабет е тоа. не можам јас такс, повеќе ме боли глава и така почесто норлево ќр пијам за џабе

5. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Не ти ја разбрав реченицава. Од што те боли повеќе глава? За глава има аналгин, ама и тој е штетен.

На cresa-jagoda и Prijatelot им се допаѓа ова.
  6. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.249
    Допаѓања:
    39.624
    И јас не разбрав ништо..

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  7. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Ако пиеш контрацептивни може слободно да свршува во тебе. Ризик за бременост има помал отколку при однос со кондом. Не можат да кажат 100% затоа што е подложно на човечки грешки, не затоа што не се сигурни контрациптивните.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Amateur

Amateur Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2016
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    387
    Еве ја као машко, ја не можам да ве разберам вас женските.
    Као, имате ли ум? Зошто ќутите, зошто дозволувате се, зошто само вас да ве боли глава?
    Ако одите по линија на помал отпор ќе си се клукате со апчиња кои ќе ви реметат цел метаболизам.

На KateKane, cresa-jagoda, WildMk и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Fallen.Angel

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Читај убаво погоре напишав. Прв пат сврши во мене ненамерно. За тоа е норлевото нели. Никој од кеиф не го пие. Не си играме знаеме дека е штетно апчето но во исклучителни случаеви како мојот подобро е да се испие отколку да се остави на случајност.

Сакав да кажам дека ќе ме боли глава од причина што ќе бидам напната и исплашена дали ќе добијам.

Последна измена од модератор: 28 септември 2018
    На Darko009 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Ќе бидеш напната секогаш кога ќе имате секс, а ако е со кондом да не бил скинат, ако е со апчиња да не па не делуваат, ако мочал и се измил да не му останал некој сперматозоид, а ако е петинг преку фармерки дали фармерките беа доволно дебели за да не ја пропуштат спермата, ако е свршување во уста дали постои начин да стигне до јајце клетката па исто тело е јбг ќе најде пат, а најстрашно па ако е анално, шансите се најголеми.
    Ако толку се плашите апстинирајте, зошто глава да ве боли секој ден.
    Плус и мешаш апчиња, микрогинон и норлево, си прашала ли гинеколог дали смее така. Си можела да ги комбинираш со виски, кад је бал нек је маскенбал.
    И зошто само тебе да те боли глава а он да не се замара. Кажи му нека направи вазектомија, па двајцата со мирна глава. Уствари ти и тогаш ќе најдеш сомнеж.

Прекини со таблети, се уништуваш. Користете кондоми а и сексот не е играчка, се дешаваат "несреќни случаи" како што викаш, треба да бидете подготвени двајцата, не само ти. И отварај си очи уште сега дали му е гајле за твоето здравје, да не читаме после трагикомедија во теми-ме затрудне па ме остави.

На cresa-jagoda, Yowannty, WildMk и 10 други им се допаѓа ова.
  11. Fallen.Angel

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Таблетите не ги пијам поради заштита од бременост пишав и во други теми уште откако ми ги препиша гинеколог. Ги земам заради полицистични јајници и дечко ми не свршува во мене, не дека имаме нешто против кондоми но јас кога веќе пијам контрацепција не гледаме потреба од кондом.
    Тоа што вчера сврши во мене беше скрос несакајќи или да кажеме несреќен случај. И норлевото можеби немаше потреба да го пијам но се испаничив читајќи упатство од микрогинон.
    Само да објаснам бидејќи веднаш напаѓате, дали ни било гајле за здравје или не знам за што.

12. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Чекај сега, он сака или не сака со кондом? Нели преска спомна болење глава. Ти не можеш вечно да пиеш микрогинон, проблемот ќе се среди, може и веќе е среден. Апчињата се хормонски, не знам како мислиш дека не влијаат на твоето здравје.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Fallen.Angel

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Никогаш не користевме кондом, не сака најверојатно. Знае дека пијам апчиња и сметаме дека нема потреба.
    Иако знаеше дека пијам никогаш не сврши во мене. Ова вчера беше прв пат затоа спомнав болење глава.
    За апчињата знам како влијаат ама морам да го испијам ова пакување па да одам на преглед.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Епа јас на тој момент целев, зошто тој не би сакал кондом а ти може да се труеш со апчиња. Многу себично, еднострано. Тешко му е да натегне една гумичка, тебе ти е полесно да голташ апчиња. Дури и кога пиеш терапија, може да користи кондом.

На cresa-jagoda, Агнес :D, Prijatelot и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Fallen.Angel

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Но фактот дека не мора е смирувачки. Се додека свршува надвор.

16. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    2.779

Не ме заебавај, знаеш на што мислев многу добро:)
    Го надополнив дискусот со едно сериозно прашање. Кажи ми мислење, ако сакаш...

17. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Смирувачки ама изгледа само за него, а ти пак си ја лупаш главата кога ќе имате "несреќен случај"

Последна измена од модератор: 28 септември 2018
    На cresa-jagoda и Fallen.Angel им се допаѓа ова.
  18. Fallen.Angel

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    така му доаѓа. Јас не дека не верувам во апчињата но ме збуни упатството и правилотисо 7 дена.

19. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    @Abeja што ја напна девојката? Убаво е пишано дека она веќе пие контрацептивни апчиња и сметаат дека не треба кондом. Ја нигде не прочитав дека она сака кондом а он не.

Доктор и рекол да пие хормони, ама ете ти стручната знаеш дека она се уништува. А да, преку екран знаеш дека
    :clap:

На WildMk, theowndemon и Fallen.Angel им се допаѓа ова.
  20. Fallen.Angel

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    7.883
    Знаев дека некој ќе ме искритикува како @Abeja
    И по други теми сум читала и други членки исто да пишуваат но ете сепак се обидов да објаснам за да не настане караница во темава.