Форумџика на годината

Секс без кондом

Discussion in 'Секс' started by strawberry18, Nov 21, 2009.

1. Dust

Dust Game Over

Девојки, не си фрлајте дијагнози од ракав. Темата користете ја за нејзината намена - Секс без кондом.
    Медицински дијагнози и терапии во друга тема.

Благодарам на разбирањето.

2. Abeja

Abeja Популарен член

А ти читај убаво пред да ме нападнеш. Девојката пиша дека најверојатно тој не сака со кондом,никаде јас не измислив.
    А убаво пишав "може е среден" што мешаш стручност и слични глупости, дијагнози преку екран итн. А и девојката мислам спомна дека и порано пиела микрогинон и тоа им е контрацепција а на дечкото му одговара, што ќе се замара со кондоми. А микрогинон не се пијат вечно а кога веќе има гинеколог што и ги препишал кој може да и каже кој ден колку се сигурни и дали се комбинираат со норлево. Зошто би прашувала на форум дали има шанси да е бремена, кога за такво прашање треба да бара стручно мислење од гинеколог, а не на форум. Не знаев дека во темава треба да се пишуваат само позитивни коментари а не и критики.

cresa-jagoda likes this.
  3. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Веќе еднаш се зборуваше за ова кога членката напиша мислење во темата ,,не сака да користи заштита". Те разбирам што сакаш да кажеш, но не верувам дека ќе има влијание мислењето. Таа така си решила, тој не сака и тоа е тоа. За инфекциите не сакам да коментирам.
    Сепак пак ќе речам нивни живот нивна одлука, тие си знаат најдобро, не можеме да им се мешаме. Само сакам да ти кажам да не си го губиш времето во објаснувања.

WildMk and Abeja like this.
  4. Abeja

Abeja Популарен член

Немаше пак да го повторам последното мислење, ама морав да и укажам на @Rebecca_R дека греши, јас знаев дека она негде спомна, ама еве ти си нашла друг пост каде поопширно пишала. Секако дека е нивни живот, ама ако сакала да остане само за нив немало да го сподели јавно на форум и да бара помош која ние не можеме да и ја дадеме и можеме само да ја советуваме да побара стручна помош кај гинеколог. И кај сите со слични прашања е тој совет. Ама изгледа тоа беше напад кон мене по секоја цена, без разлика на напишаното. Се навикнав, им се случува на поединци :wasntme:

Ауу каква моќ има напишаново. Инфекција е, ништо страшно ќе се излечи, пак со апчиња.

cresa-jagoda and IM.TMKQ like this.
  5. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

А зошто ти не ја прати на гинеколог, туку ја потпрашуваш скроз небитни прашања? Задоволуваш љубопитност или?

Ти знаеш што стои позади тоа 'најверојатно'? Девојката пишала конретен проблем, па не гледам простор за прашања на тема кондом, аналгин и констатации во врска со микрогинон.

:rofl: Сакаш да кажеш дека и јас те пратам низ темите и те напаѓам? Кај ли те најдоа само тебе да те напаѓаат по секоја цена? :wasntme:

Fallen.Angel likes this.
  6. Abeja

Abeja Популарен член

Да не требаше со кола да ја однесам? Како да ја пратам? Прашањата се тесно поврзани со случајот. Љубопитна бев, да.
    Ако ти не гледаш врска на контрацепција и кондом со тема: секс без кондом, тогаш проблемот лежи во тебе, јас сум онтопик.
    Не знам и јас, ама еве го пак :D:wasntme:

7. simona_baby

simona_baby Популарен член

И уште нешто да се разбереме...не постои несакајќи.Свршил во тебе зошто сакал му било убаво и терал до крај.А не постои маж на светот што Незнае дали свршил во тебе или не.Ова беше општо кажано за никого конкретно.

Bozica1980, DAngel, Abeja and 12 others like this.
  8. Ivani998

Ivani998 Активен член

Mozebi malku ke vi bide smesno i mozebi e glupo prasanjeto, ama pocetnik sum vo seto ova, pa sakav da prasam kako da znam dali e puknat kondomot ili ne? Gledam mnogu clenovi pisuvaat kako primetile, idk, help

9. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Стегни го или наполни го со вода и види дали течи.

Јаневски likes this.
  10. Ivani998

Ivani998 Активен член

Ne e malce gadno? :lol:

11. ванилала

ванилала Популарен член

Ако сексот не ти е гаден, нема да ти биде ни тоа :D

Alisa22 and IM.TMKQ like this.
  12. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Нема зошто да е гадно, само така ќе си сигурна дека не е пукнат и не истекла сперма. :)

13. Агнес :D

Агнес :D Истакнат член

Ако кондомот е пукнат за време на односот машкото ќе примети. Ако сакаш дополнително да си провериш можеш како другите членки што ти кажаа со вода.

14. gloriabebo

gloriabebo Активен член

Што ако на дечкото не му одгпвараат кондомите? Има тешкотии во ерекцијата.Става и по 2 мин ништо.А инаку некогаш е супер односот немаме проблеми со кондомите.

15. WildMk

WildMk Форумски идол

Не ја прекинувајте 'играта' додека става кондом.. Допирајте се, бакнувајте..

16. Sportgirl17

Sportgirl17 Истакнат член

Дечки хелп. Пред 10 дена имав однос без заштита. Едно време не беше сигурен дали свршил во мене или не му ни дошло. Одтогаш имам грчеви, мали вртоглавици, не е како пред пмс или кога ке вежбаш после долго време.

17. lost123

lost123 Форумски идол

Каква помош бараш? Ако ти касни направи тест, ако он не знае ние уште помалце. За симптоми си фантазираш зошто мислиш на тоа, секако е премногу рано за да би имала некој симптом.

Milobebence likes this.
  18. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Ти земи направи тест, а дечко ти Билобил да почне да пие чим не го служи помнењето.

19. DAngel

DAngel Форумски идол

Не сфаќате дека се заебаваат со вас со тоа "не знам дали свршив"?
    Вие знаете кога сте свршиле?

20. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Нема врска едното со другото, сега зависи да не има умислено нешто во главата тој, има луѓе што се алергични на латекс и лошо реагираат со латексен кондом на пример ете не се до толку симптомите а не знаат дека се алергични и да им попречува во ерекцијата по ставањето на кондомот, или брзо да свршуваат. што исто ти се фаќа по попречување на ерекција односно подолготрајна ерекција и доаѓа до прерана ејакулација (алергија кај секој различно се манифестира).