Здраво на сите. Со дечкото имавме секс два пати едно по друго, без кондом и без да се измие. . Ме интересира дали би можело да има нешто зошто баш сега сум во плодни денови?
Не сакам да бидам погрешно сфатена. Секоја од нас тука е со цел да си помогне или себеси или на другите.. Нема потреба од паметување .. Фино културно само прашав дали би имало шанси за бременост..
Како што кажав освен ако не си умислува нешто во главата по мое искуство може да е алергија од латекс.
Вака ме интересира се обидовме со девојка ми за прв пат ама не се деси баш како што треба влезе многу малце ама пред тоа јас свршував на страна дали е можно ако ми останало малце да затрудни?
Хаха, живеам за вакви луѓе. Имав пациент пред извесно време, 22, кој закачи спи од незаштитен однос со девојче која му ја пренесе инфекцијата и рече дека немал потреба од гинеколог.
So postojanata partnerka imame zaboraveno na kondomi, e koga ke se zabega nastrana togas se zzadolzitelni
Девојки, знам дека има многу одговори на оваа тема но сепак би била среќна лично да прашам и да добијам по некој совет. Веќе 9 дена ми доцни добиеното а месецов 2 пати имав незаштитен секс со партнерот(не сврши во мене) . Бев загрижена и направив еден тест за бременост пред 3 дена испадна негативен , направив и сабајлево уште еден тест и тој испадна негативен . Сепак ме загрижува тоа што не ме болат градите а обично пред добиено ден два ме болат . Само осеќам надуеност во стомакот. Дали можеби ми доцни поради променливото време или пак има шанси да сум бремена . Фала однапред .