Бидејќи премногу мислиш на тоа и затоа не може да ти дојде. Опушти се, и не мисли на тоа. А за бремена не си штом не свршил во тебе.
Seks bez kondom definitivno, ama zoso uste sum mlada i ne sakam da se sluci nekoja glupost retko bez kondom a drugoto so kondom.
како бе јас не забременувам толку лесно и во плодни и во секакви ние еве скоро и не користиме кондом, мн мн ретко
Дечки имав заштитени односи со партнерот синоќа а сабајле без кондом но не сврши во мене е сега сме 11ти а на апликацијата ми пишува дека на 14 ми почнуваат плодните денови.. прашањето ми е дали можам да забременам од предсемената течност? Ви благодарам однапред
Прашав дали постои можност чисто за информација и мислење, сепак тука сме за консултации колку што знам за тоа е и наменета страната..патем немам прашано до сега за предсемената течност а и секогаш користам заштита исклучок е овој прв пат Фала на разбирањето
Можно е, ама е шансата многу мала. Што и да ти одговориме не значи дека ќе биде точно. Ќе видиш дали ќе ти дојде, или не. И навистина, зошто не користиш кондом? Зошто да си правиш стрес секој месец? Не вреди нервозата.
Користам кондом секогаш и синоќа само сабајлево не. Затоа прашав колку време е потребно да помине бидејќи тој сврши вечерта млада сум и помалку искусна во тоа а прочитав дека се забременувало од предсемена течност.. јас имав потреба да прашам за да бидам сигурна, значи само МИСЛЕЊЕ а не да ми се одговори дали сум бремена или не
Што доколку на сред чин кондомот се скине, а партнерот нема свршено воопшто? Дали има некаков ризик за бременосѕ?
Тоа е синдром на вајфај сперматозоиди... може да се конектираат со вагината на пат до нивниот вечен дом, па таму и остануваат. Ако сакаат да се конектираат, можеш да ги дисконектираш со норлево.. Ако се конектираат, жртва си на сајбер булинг
Колку дена по 'ризичен' однос можам да направам тест, а да биде валиден? Нестрплива сум, било да е позитивен или негативен резултатот.
Најдобро и најточно е кога ќе ти доцни. Јас имам правено Self Clear тест после 13 дена од ризичен однос (на тестот пишува може и после 8 дена од ризичен однос да се прави) и беше негативен. Направив уште еден исто Self Clear после 10 дена доцнење и пак беше негативен и другиот ден ми дојде