1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. Winnie Pooh

Winnie Pooh Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2018
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    136
    Подобар но по ризичен

2. biscorpius

biscorpius Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2018
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    60
    нема ризик со партнер што го познаваш или е искусен.

3. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.252
    Не бе, нема ризик. На чело им пишува на луѓето, на кои болести се носители |(

На H.VAGA, dayla, Feminka22 и 6 други им се допаѓа ова.
  4. star83

star83 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    240
    Bolestite ne se gledaat so golo oko, tie se cuvstvuvaat posle seksualniot cin. Zatoa zastitata na zdravjeto na dvata pola preku koristenje na prezervativ treba da bide prioritet.

На Milobebence и WildMk им се допаѓа ова.
  5. Роберт 7

Роберт 7 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    1.322
    Допаѓања:
    11.336
  6. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.252
    На Alisa22, GirlLove, lovestoneddd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. mariaamarija

mariaamarija Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2015
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    65
    Дечки, јас пред некое време тука ве прашав дали има некаков ризик за бременост од кинење на кондомот на сред чин а партнерот да нема свршено, тие што ми одговоривте ми рековте не а многу читав за предсемена течност и слично а кај мене психата си го прави своето, денес ми е 28ми ден и треба да добијам а еве уште не сум добила а менструацијата ми е редовна односно континуирано ми доаѓа барем 1 ден порано од 28миот ден и прв пат ми се случува ова време да немам добиено и стварно последнава недела сум цело време под стрес, посебно последниве 2 3 дена и стварно не знам дали има простор за паника. Некој совет?!

8. biscorpius

biscorpius Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2018
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    60
    Совет.... да се смириш... психозата и нервозата не може да влијае за нешто што се десило пред 3-4 недели... само ти прави стрес на организмот ...

9. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.499
    Направи тест ако ти доцни.

10. Hello me

Hello me Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2018
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    72
    Совет, да се опуштиш малце за да може да ти дојди. Самата психа и нервоза не дозволуваат да ти дојде на време. Опушти се и ќе ти дојде за 2, 3 дена.

11. shining_star

shining_star Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2015
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.258
    Последната менструација ми беше на 19 ноември, а неколку денови претходно имав незаштитен однос и при тоа партнерот ејакулираше во мене. Пред неколку денови направив тест за бременост, но да спомнам дека не го направив наутро, не знам дали има тоа некаква врска, на пакувањето пишуваше дека може да се направи во било кој период од денот, иако е најдобро наутро, но јас бев нестрплива. Резултатот беше негативен. Денес ми е 18 ден од последна менструација, но јас имам крв исто како пред добивање на циклус што имам.

Прашањето ми е дали има некоја можност тестот да беше невалиден или да ми дал лажни резултати? Денес е петок и секако ми е касно за на гинеколог, во понеделник ќе одам на контрола, но ме фаќа малку паника, зошто и пред некој месец истото ми се случи, т.е. во еден месец два пати да добијам.

12. Hello me

Hello me Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2018
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    72
    Неколку дена претходно или после последната менструација имаше незаштитен однос?

13. shining_star

Се зачлени на:
    10 август 2015
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.258
    Претходно. Значи деновите пред да добијам имав незаштитени односи, па на 19-ти ноември добив менструација, кога правев тест испадна негативен, па денес пак добив, односно 18 дена од последната менструација.
    @Hello me

14. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    1.319

Направи уште еден тест.

15. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.048
    Допаѓања:
    5.078
    Направи си тест, зашто во почетокот може да покажува негативен. Тестот за бременост е најточен после 2 недели од ризичниот однос
    И како бе дозволувате така? Ем без кондом, ем да свршува во тебе?

16. shining_star

Се зачлени на:
    10 август 2015
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.258
    @LoneWolfGuy, јас би направила, ама не знам колку би бил валиден дека сега имам менструација.

@Shery, односи со кондом имавме само првата година од врската. Долго време сме заедно и правено е муабет на таа тема, доволно сме возрасни и свесни за постапките и "последиците" од незаштитен секс. Не ни претставува проблем тоа дали сум бремена, само се прашувам дали би можело да сум и покрај тоа што добив менструација по незаштитените односи, а еве денес пак и пак ќе нагласам дека ми е 18-ти ден од последна менструација, а инаку добивам на 24 до 26 денови најмногу. Сакам само да слушнам мислење, а утре ќе се консултирам со матичниот гинеколог секако.

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Hello me

Hello me Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2018
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    72
    Мислам дека не си бремена штом 2 пати ти дошло после незаштитениот однос. Можеби поради х причини ти дошло порано. Но сепак после циклусот направи си тест.

18. Mxrx

Mxrx Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2018
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    147
    Имав не заштитен однос денеска, не сврши во мене, дали има можност за бременост..се изначиитсв многу работи за предсемената и ќе полудам...

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.
  19. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    Од предсемената течност има шанси за бременост кои се минимални и зависат од многу фактори. Не е дека толку лесно се забременува.
    Ако сте толку паничарки зошто практикувате незаштитени односи?

На cresa-jagoda, Unique__, lovestoneddd и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Teja26

Teja26 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2018
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    593
    Незнам дали е соодветна темава да си прашам, месец ипол како се породив со мм имавме однос бев кондом, но немав добиено менструација денес добив.. Има ли шанси да останам бремена?