Дали сте имале секс без кондом во плодни денови? Ризикот е голем, ама глупава сум овој пат не сакав ама сама бев иницијатор поглупаво нема..
Од воздржување до несакање има разлика...се воздржуваше и после што биде нека биде. Незнам.Моли се само тестовите да покажат негативно.
@gloriabebo, секс без заштита, без разлика дали деновите се плодни или неплодни, е секогаш ризичен. Разликата е во тоа што кај некоја можеби и нема да 'фати' во неплодни денови, но голем број жени останале бремени и во неплодни денови.
Денес ми касни 3 ден, стварно сум многу испаничена а ме болат градите и ми излегуваат акни, не знам дали има некаква врска тоа што уште пијам лекови за настин бидејќи бев болна ама стварно сум преиспаничена.
Сум пробала,да,еднаш. Чувството е многу поубаво за разлика со кондом,искрено. И баш ми се допадна. Но, потоа одма ме маана филм да не закачам нешто или можеби сум трудна. Психата работи. Но, би одела со заштита,дефинитивно.
Абе изгледа само мене не ми прави разлика дали е со кондом или без ... Исто чувствувам. Мислам дека и тоа е до психата.. Да, посекси е да почувствуваш кожа-на кожа.. Ама не се исплати ризикот ич.
Nie so mojata od kako sme zaedno i vo plodni i vo neplodni denovi sme imale seks bez zastita. Dali ke ja napravis bremena ili ne zavisi se do iskustvoto i samolontrolata pri odnosot i pri svrsuvanjeto. Dokolku ne ste iskusni podobro e da upotrebuvate prezervativ, otkolku od posle da se kaete i da se prasuvate dali sum bremena ili ne.
На почеток еднаш така имавме и рече не можам ќе користиме кондоми.И од тогаш користевме ама со 300 фрлања на тие кондоми.Се сме пробале и ужасно сме се нервирале ради тоа. Еднаш ќе чинат другиот ден 2 сме фрлиле. После 1 год окако сме активни пред 4 дена решивме да не користиме. Сега се контролира и можеме и ногу долго да иаме односи. Секогаш свршува надвор 5 мин отпосле.Не му давам така пред сам крај оти никогаш не се знае.