Имам прашање и не знам дали одговара на темава.. Имав односи без заштита и сакам да се проверам чисто онака зашо ме удри на психа, дан не сум закачила некоја STD Дали се проверува на гинеколог или пример трансфузиологија? Крводарител сум и скоро давав крв ама не рекоа дека има нешто
Не знам ни јас.Му сметаат на ерек ијата. Инаку големината е таман.Не се тесни.Некогаш може со кондом а некогаш не, му паѓа и после ништо ги фрламе кондомите.
Значи си има 'бубачки' во главата. Нека не мисли на глупавиот кондом. Ти стави му го, пример. Нека биде како дел од предиграта ставањето кондом. Ако даруваш крв, по дифолт прават тестови за СТД... Како ХИВ, хепатитис, гонореа, сифилис... Мислам дека тие сите спаѓаат. Ама на гинеколог, никогаш не е на одмет да отидеш. ПАП и микробиолошки брисеви нека ти земат.
Zdravo devojki imam edno prasanje pred nekoj den imav seks no ne delumno(seuste ne sum skinata ne potece krv malku vleze )decko mi svrsi nadvor dali e mozno od edna kapka ako ima vnatre da se zabremeni a denes ili utre treba da mi dojde dali e mozna bremenost? Ve molam pomognete mi
pred nekoj den imav seks no ne delumno(seuste ne sum skinata ne potece krv malku vleze )decko mi svrsi nadvor dali e mozno od edna kapka ako ima vnatre da se zabremeni a denes ili utre treba da mi dojde dali e mozna bremenost?
Ако не свршил во тебе, теоретски, шансата е мала за бременост. За друг пат да немаш вакви нервози, користете кондом
Што ќе и е кондом невина е хахахаха и јас сум уште ако не. Ова ме потсети на она фудбал кога играат и топката влегува во гол ама на линија застанува и сега гол е или не е, исто и ова не ме ебеше само малку влезе
Како што ќе и' е? Ене што ќе и' е.. ќе го брцка, па малку, па еден сантим, па два.. па може капна, па кај капна, па колку капна. Стави кондом, и мирна глава.
Ама невина е, како не сфаќаш. Малку само го осеќала. Може сака многу да го осети за да е виновна. Трол на квадрат.