душички можно ли е да сум трудна, а да не сврши во мене пишете ми ce молам. имам 20 години и не сум skinata дечкоми имаме односи ама он не сврши во мене.сепак ми е страв зашто posledniot pat mi dojdoa 25 noevri dekevri trebase da dobiam no ne sum dobila veke 7 dena mi kasni menstroacijata vo panika sum cekam vasa sovet ve molam
ot toa se plasam jas mislev deka ne mi treba da napravam test ama posigurno e toa fala ti dusicka utre odma ke napravam Test mnogu sum isplasena da ne bide pozitiven
Најверојатно нема да биде позитивен. Не му се плаши Ама имај на ум, друг пат да не си приредуваш вакви шокови Користете кондоми
Можно е теоретски.. ако е и малку влезен во вагиналниот канал и таму ејакулира... Лубрикантите во нејзе, ќе им овозможат на сперматозоидите да преживеаат и патуваат 72 часа (мислам беше 3 дена..)
toa i mene mi e glupavo zatoaa baram soveti ot vas veke 7 dena nemam dobieno mi zakasnuva zatoa sakam da zznam sto mose da bide
Може и од стрес да ти касни.. Ќе развиеш некои цисти.. релаксирај се Колку побрзо ќе го направиш тестот, толку побрзо ќе се решиш од стравот
Дури и на пораѓај имало случаи... Абе го учевме ова на школо уште во комунизмо!! Јас не знам, како може некој да не памти вакви работи???
Битно.. се' е можно! Другар мој, две деца направи 'на грешка' И ми вика ко дозна за второто: Јас не сум мајстор, јас сум Велемајстор! - цел возбуден! Го фаќам за рака и му враќам: Ти не си Велемајстор. Ти си едно Магаре!!!
Мене на гинеколог, од спекулумот ваљда коа ми го тутна. Ако ме праша некој кој ме скинал, што да кажам?
Доктуро со буздугано!! Да имам моќ (која ја немам)... уште на раѓање има да им ги кинат хи-мените на девојчињата!
mosno e ot strez no imam simtopi mi se povraka glavataa mi pukaaa sve na spiejne me stavi plus nastinata sum mosno li e toa ot sto mi zakasnuva veke 7 8 dena ni jas ne znam sto mosno da bide