Мене на училиште ме учеа дека треба " да се испразни во тебе " , со самото тоа се подразбира и длабока пенетрација, за да има шанси да дојде до бременост. Ама, човек учи додека е жив. Да си знам дека и не скината можам да забременам. П.С во иднина може да испадни бременост и преку мастурбација, како што тргнала работата
Еднаш да се случи нешто што е исклучиво ретко можно, е премногу. Зошто да се лечи, кога може да се спречи?
Искрено, не верувам дека на ваков начин некоја затруднела. Па и да е една во милион, не ми изгледа на возможно тоа.
На свекрва ми, кога и' го извадија јајникот, ја прашаа дали веќе има деца.. Кога кажала дека има едно, и' одговориле: Добро.. пошто шансата, уште еднаш да забремениш е многу слаба. Го роди девер ми после тоа.. Од сите средни вредности во статистиката, има и пикови на екстремни појави... Мене не ми се 'коцка'... кој - како сака
zdravo na site jas vcera napraviv test rezultat negativ mnogu srekna budejki ot toa se plasev bidejki nesum spremna za bebe sea edno prasajne dali testot mose da go frlam ili ne e ubavo da se frli bidejki nemie pozitiven i neznam dali e ubavi da se frli i sea sum malku vo sres ako nesum bremena nesnam zosto ustenemam mestruacija ve molam nekoj da mi odgovara ?
Фрли го, што ќе ти е помочано стапче?? Може од стрес, од настинка.. од антибиотици ако си пиела.. или некои други лекови. Оди на гинеколог, нека те прегледаат. Си била на гинеколог до сега?
nesum bila ot kako nastinav i ne dibiv no milsam deka vreme da odam bidejki veke 9 10 dena mi zakasnuva lekarstva nesum drugi osven. fervex za nastinka
Не би требало да е нешто опасно. Се случува и мене и да ми доцни, и да ми дојде и порано.. Не му се плаши, ок?
Zdravo na site mi treba epten epteen mnogu sovet od vas.Vcera imav seks so decko mi i toj svrsi vo mene,ne se napiv apce za den potoa no imam seuste vreme da go ispijam no lugje problemot e sto isto taka piev apce pred okolu 2ipol 3 meseci a norlevoto nesmee vo 6meseci dva pati pomagajte sto da.pravam???? Imam 20 godini
Моли се да не се фатило. А следен пат К-О-Н-Д-О-М! Мисли малку со тоа главата ако не сакаш дете да имаш на 20год.
Каков совет очекуваш да добиеш ,за апчињата се пијат во интервал од 6 месеци . Замисли колку се штетни што треба да се чека толку време . Си пишала што да правиш епа да земеш да си ја треснеш главата од зид па може ќе почнеш да размислуваш.
Не кревај паника де, фино лепо оди на гинеколог, посоветувај се и готово...не може ништо страшно да ти биде
Немој пак да пиеш од апчињата. Сега седи и чекај. Ако ти касни ќе земеш тест. Ако имаш 20 години и годините ти се проблем за бременост зошто се случило тоа? Зошто свршил во тебе? Така се прават деца, а не колачи.
A зошто оставаш да свршува во тебе? Ти да си ја чукаш главата сеа, а тој да си се празни во тебе коа сака. Моли се да не се фатило, а утре пак остај го да свршува внатре.
Кога веќе практикувате секс без кондом барем пиј контрацептивни апчиња.. Оди кај матичен гинеколог и нека ти препише Диане 35 или Јасмин