Јас мислам да се консултираш со гиниколог може и ќе ти одобри да се напиеш пак и следниот пат кондом за мирна глава.Секое добро
Барем нека ме свршува ако веќе терате без кондоми. Оти толку се понижувате? Само за негово задоволство.
Токму ти неколку страни наназад “кукаш” дека оти го стегале имаш ризичен секс. Ај бе не туку солите памет. Кондом го стегал...
zdravo devojki da ve prasham dali moze i ima shansi da se zabremeni dokolku sum nevina i ne e skinata a na pocetokot na vaginata mi svrshi deckoto
Се случува но за се има решение, еве лично мене дурекс класик ме стегаат ама затоа користам други и немам гајле, има разлика од кондом до кондом. Во странство знам дека има различни големини па ако го имаш овој проблем можеш да бираш поголем или се користи женски кондом, кај нас уште не сум видел.
Ako rodi trojka tebe treba za kuma da te vikne, bidejki ti ke i pogodis spored mene, oti so takvo svrsuvanje obicno trojka faka.
Не знам како да ти го сфатам коментаров.Aма ај да речеме на добро ќе го сфатам.Дада тројка сигурно раѓа. Работава, гледав саат време бурек и се најадов
Знам дека многу од профиливе што бараат некакви совети се саркастични, ама верувам и дека има некој кој стварно бара совет. Е сега не ми е јасно дали бараат совет за да се пофалат дека имале секс, или само за да го зголемат контото на мислења. Луѓе седнете отворете на нет, кој како и зашто може да остане труден, не да се бламирате со коментари ко ми сфрши во уста дали ќе сум бремена или уште сум невина дали сум бремена!
Со дечкото имавме неколку пати незаштитени односи овој месец, ниту еднаш не сврши. Мене ми доцни веќе 8 дена, направив тестови и се негативни. Премногу сум загрижена од што би можело да ми доцни?