Јас нема да го мирисам, туку девојката ќе го мириса. Пост сперма нема баш мирис на цвеќе или гел за туширање.
Демек ти си пробал така!? А женскиве ја голтаат ли голтаат, здрава била, па и против брчки ефикасна!?
Пенис мириса убаво ако секојдневно одржуваш хигиена, а со оглед на тоа дека добар процент од мажите не го прават тоа нека им е со лесно на жените. Исто како немиена вагина и нечист долен веш.
Кондом се користи цело време освен кога сакаш да имаш дете (планирано) или пак си спремна за тоа и не ти е гајле кога ќе биде. Се друго е 0 одговорност, немаш право да се жалиш во тие ситуации.
Фала на сите. @baba Rada @Soprugot @diskreten32 итн... Многу сте ми срцки сите овие што сте "савршенство без мане". Сите знаеме како треба, форумов е да си излеземе во пресрет колку можеме. Плус, прашањето не ми беше колкава е мојата одговорност, ниту пак некаде се жалев. Ако знаете и сакате да дадете конкретно мислење или совет на некој што прашува повелете, ако не` не му судете. Бидете си совршени и не губете време на форуми со неодговорни и несовршени. @fezolol
Претходните месеци циклусот ми доаѓаше на време, незаштитен однос имав со дечкото во неплодни денови и тоа без никакво свршување внатре, требаше вчера да добијам но не ми дојде, вечерта имавме заштитен однос исто со свршување надвор и потоа кога се избришав забележав крв а сабајлево беше кафеав исцедок, направив тест негативен испадна Дали постои простор за грижа или крвот може да значи најава за менструација?