Дали доколку се има секс без кондом и машкото не сврши внатре а жената доживее оргазам може да се забремени?
Здраво на сите имам едно прашање, другарка со дечко и имале однос без кондом, тој тврди дека свршил надвор, ама на неа и касни менструацијата 3 недели. Правеа тест 4 пати ама негативен. Совет..
Дали пред тоа имала редовен циклус? Тестот за бременост би требало да е точен штом е направен на три недели каснење, но треба да отиде на лекар бидејќи може да има други репродуктивни проблеми.
Колку време пред да сврши треба да го извади? За другарка прашувам. Лажам, за мене е. Само чисто ме интересира и сакам да знам што како. Сакам мислења од искусни кои не користеле користеле кондом, не препораки дека треба да користам.
Значи дека ако не тече ништо и кога ке го извади само напраи неколку strokes и сам си заврши нема простори за паника, а?
Ако тече нешто има простор за паника, у спротивно јок и од кога ќе заврши работа обавезно у вц да се измоча, ако не знае потенцирај му. Мрш у вц да мочаш говедо, и така
Па пред да почне работата мочаше, али да, рече дека немало нишо и сам си сврши така да у мене немало ништо, али ипак само читам срања за предсемена и си праам паранои...
Не пред да почне, после ејакулација ако има и втора партија. Чим не користите кондоми боље да се испочитува протокол него да си праиш параноја. А со кондоми ќе немаш потреба од параноја али големи сте си знаете.
Јас имам цело време без кондом ,го вади некоја секунда пред да сврши и секако за следна партија оди да моча и го мие во случај да не останало нешто ,без кондом имам со години и не сум останала бремена, така да не се плаши само нека внимава партнерот.
Да, пред тоа имаше свршено али поради поради орален, и ради тоа уринираше, а и плус беше после неколку саати. Иначе користиме кондоми али овој пат онака сакав да пробам јас.