е ама да знаеш тие апчиња за одпосле немаат многу ефект освен што хормонски може да ја испореметат девојката затоа ваѓајте си го навреме па пак нека ви останува само ластикот.
А дете да правиш? Ќе чекаш да го наполни кондомот со сперма и да го дупни на крајот оти не чинело кожа со кожа...
Епа како шое темата јас си дадов свој одговор... А тоа дека има болести има и опасно е. Ама кога че видиш болести имаш околу себе 24h, додуша оваа е така... Ама ако сакаш ќејф да си правиш носиси и ризик. Зато јас си работам кај шо нее претходно работено. А ако сакате вие изработени мужи и девојки имате 1000 такви и носете си ризик со вас и било какви заштити да носите. Јас си работам со личност која ја сакам, ме сака,чувствуваме не раскидливот, доверливост и двајцата да сме чисти како солза без претходни поминати работници. Јас не пребарувам да е убава надарена, слаба ваква таква. Јас си барам личност спрема мене, спрема мојот физички изглед и карактер. Бидеќи јас сум чувствителна личност и не сакам некој да се чувствува измамено, искористено, тажно, навредено и сл. речено за 2 дена колку целта да си ја оствариш. Знам дека денеска нее можно ова ама јас велам и дека е можно како шое можно и не можно да добијаш болест. Во секоја работа има ризик и убавина.
Кажи му. Има невини, има девојки шо си се чуваат. А не како некој денеска 1 утре 2 другиден 10 и бла бла.
Епа тогаш не се клецај. И да се докажувам нема да сфатиш. Јас сфаќам дека има ризик зато и реков, во секоја работа има и ризик и убавина. А ти ако менуваш нон-стоп работници тогаш ни заштита не ти помага (не дај боже на никого) како шо кажуваш ти.
Ќе ти кажам, не мие за пораки. Ако мислиш така како одма дека ќе заболиш од нешто, не чини за тебе. Како да имаш шубе како фобија. Болести имаш 24h околу тебе. Ќе имаш однос кожа со кожа и нема да заболиш, ама ќе заболиш од нешто трето шо нема ни на памет да ти текне а цело време се пазиш на одредена пренослива болест. Јас знам дека е опасно, ама не можиш цело време да се пазиш и цело време заштита, тука е и партнерот шо можеби неќи и има друго размисување и желби. Овај факт шо го браниш е за пофалба, ама не можиш секогаш . Ова ти делува на тебе како страв од премногу читање околу болеста и мислиш дека ако не ставиш заштита одма ќе заболиш или за некоја друга здравствена болест шо те плаши.
Aбе ја не мислам и не се плашам, факт си е факт. И дека девојка ти може да ти пренесе кандида е исто така само факт. Иако кандидата обично не е опасна кујзнае колку, не значи дека ич не треба да се пази. Не се работи за хипохондрија. А и сум имала кандида без воопшто претходно да читам нешто ептен за неа. И ако постои ризик од све и свашта не значи дека треба ти стварно да ризикуваш за овие работи. А ако неќе партнерот заштита на пример, нема ни да имам секс тогаш. Ако на него му се ризикува, на мене не.
Чувај си се . Остај овие шо со гордост кажуваа дека имале однос на 14год со овај со онај. За кинење е лесно, 5мин работа ама после нема враќање. За однос ќе си дојди времето домаќински кога ќе најдиш личност шо нема намера да те искористи, туку ќе те сака искрено и нема да мисли да те искористи за тој да си исполни целта.
Zdravo Sakam da prasam vo vrska so Kondomi deka do sega nemam Probano so kondom, dali mozam na kondomot da sversam dodeka imam sex so partnerkata i dali ima nekakov rizik ako sversam vnatre vo kondomot ?? i koi kondomi se najdobri ?
И со кондом, ќе го вадиш пред свршување. Како да не. Ризикот е поголем, ама со кондом, не се пренесуваат болести. Не се тие 'работници', туку сексуални партнери. Не тураат плоча, секс имаат.
Зошто мислиш дека мора некој да искористи некој за секс.Односно машкото да ја искористи неа?Ете можеби таа ќе го искористи него и шо сеа?
Можи таа ќе го искористи и нема да има последици и онака ние машките уживаме кога девојка ќе не искористи за секс , ааа тој ако ја скини и бај бај химен..
Јао кој психопат брате ИИИИ???????? ШТО ПОСЛЕ ЛЕЛЕ ЗНАМ.ШТО ЛИ ЌЕ КАЖАТ ДРУГИТЕ.Што ли ќе каже нејзиниот маж кога ќе види дека и го нема хименот.Ма сигурно ќе а фрли на улица бе.И ТАКА ДЕВОЈЌИ ТОЈ ЕБАН ХИМЕН ВРЕДИ ПОВЕЌЕ ОД ВАС. СЕЉАК ЕДЕН.