Е само ради вакви мислења ептен ми се праи ќеиф шо хименопластиката се усовршува. Луѓе коишто мерат морални вредности на жени според едно ткивце заслужуваат да бидат измамени.
Дали знајш ти првин шо е то химен ?? Море море немало да има химен тух чудо големо. Ти се чудам на мозокот
Значи јас психопат а? А вие шо сте шо сте се скинале на 13год? Многу возрасни, зрели? Има и погрдни зборови. Ама ако, ова е нешто шо не можите вие да го сфатите. А ми се допаѓа тоа шо сте еден за сите сите за еден за да ги извајте пиштолите за напад на машките.. Да сте родени во муслиманска фамилија, ќе сфатите шо значи химен и колку е свето тоа. Чао сеЉа.........
Валерија воскресна, навистина воскресна. Ја искрено мојот прв го чекав дваесет и кусур години. Ако на нечија прљава машта више одговара да не верува, не е мој проблем. Јас и Господ си знаеме. Се трудевме се боревме, повеќе од деценија посветено. Не бидна. Што, ако сакам да продолжам со животот неморална сум? Не мораш да спиеш со некого за да станеш неморален. Една познавам, таква поштена куќа што растури. Не во кревет, ама со провокации. Де на жената јавување, де магии правење, де мажот провоцирање. Стратегии разработени ниво Балтазар. Тачно знае кој период да напнува кога да игнорира. Ко шо викаше мушково, јер маж не е, го оптега го оптега ластикот и бам кога најмалце очекуваш ќе те мавне по чело. Битно, не спиеше светицата дури не остави чоекот жена со две деца. Тој јес да е најнеморалниот во приказната. Додуше ни он нема химен. Не знае шо да мисли чоек.
Ај бе шо сакате прајте клецајте се ко вие мерак со 1000 тоа е природа.. И јас си клецам ама мене мие мие прва и последна а не 99 пошо не сакам да кинам девојки и после на пола пат да ве оставам..
Ne beshe ti toj shto beshe zaljuben u nekoja so dechko sho te maltretirashe? I tamu ti rekov deka si patetichen i tuka kje ti kazham. Inaku, ne si u prv a ni posleden 100%.
Дали и таа тебе ти е прва? Штом толку му даваш на значење на хименот, зошто имате секс пред брак? Што ако еден ден раскинете? Тогаш како ќе бидете со други партнери? Кога не само за девојката, туку и за себе велиш дека треба да бидете чисти како солза без претходно да сте имале секс со други партнери? Не прифаќам одговор дека многу се сакате, чувствувате нераскидливот, доверливост, па дека нема никогаш да раскинете... Зашто никој не знае што ни носи иднината. Па затоа сакам да ми одговориш на прашањата.
Не постои за мене "раскинување". Ако сака таа да раскинеме, тоа е друга прича и нормално ќе барам друга девојка. Али и да сме на последна скала 99% да раскиниме во тој 1%ј јас ќе умрам да опстани таа врска али ако е 100% решена за раскинување тогаш догледање.
Ти си само една обична шовинистичка свиња! И не ми го бришете постот, оти не е навреда, туку констатирање факт. Ако не му се бендисва, нека научи да ги третира жените рамно на него!
Ја на 18 години се надевав дека еден ден ќе се земам со тогашната симпатија. Значи, до годините е. Фала му на Господ што не сум имала прилика за сериозна врска во тинејџерски години, јер ако не ги изживееш тие години кога им е време, да шеташ, да пееш, да играш, да патуваш, без да мислиш дека утре си на работа и кога едина обврска ти е школо, големи се шансите како куче пуштено од ланец да ги изживееш подоцна на начин на којшто сите околу тебе ќе патат.
Ако тие скинат џебот и ставиш пари ќе ти паднат. А иначе ич не мие галје за другите. Си давам контраверзни одговори на некои вакви теми пошто форумов е за тоа иначе и јас ја сакам денешната глобализација како тоа: се ебам за ќеф не за другите шо ќе речат.. за разлика од камено време. Али сум воспитан во дух шо не ми дава срцево некого да го оставам така а веќе сум стапнал на целта (секс) и таа девојка сега да ми биди за 2дена готово јас си остварив желбата ама не можам да оставам некого така кога сум го почнал тешкото оро. Можи смешно знам за 21век, се трудам да не бидам поштен и да ми бидите за 2дена колку целта да си јамистварам ама не можам. Примив навреди од вас, благодарам на комплиментите ама јас нема да ви вратам така пошто не сум таков. Мисламдека ќе ме сфатите ако не ме сфатите не мие мака да ви докажувам ако сакате.