Погоре одговорив на ова прашање. Ова ќе ти го одговорам: Дали таа другата мора да биде невина? Бидејќи ти веќе нема да бидеш како што велиш чист како солза. - Тогаш не. Кога јас сум се заглавил, не барам не вина пошто и јас сум невин .
Што ти е на тебе гајле бе?Што сакам јас тоа ќе правам и имам дечко од таа вера па не му пречи ништо.Ај терај
Што се замарате со овој... Трола само. Ако по некоја случајност не трола, само нека се врати 10 века назад.
Здраво. Со дечко ми последниов месец имаме незаштитен однос, но секогаш внимаваме и никогаш не свршил во мене, секогаш настрана. Од прилика ми доаѓа на 28-32 дена. Последен пат имав од 1-7 септември, а од прилика треба наредната менструација да е околу 3 октомври, но денес забележав малку крвав исцедок. Дали има можност за бременост. Ве молам за мислење. Поздрав.
И пред 10 века биле попаметни , поглупи размислувања до сега не сум прочитала на форумов, да се надеваме дека е трол
Imavme so deckomi odnos i ni pukna kondomot toj svrsi vo mene po 14 saati se napiv NORLEVO imam cudni bolki vo stomakot od kako go ispiv apceto dali e mozno da e od apceto imali sansi da sum bremena ve molam za mislenje
Go ispiv posle 14 saati i imam bolki samo vo stomakot treba li da imam i drugi simptomi od apceto se plasam bidejki svrsi vo mene ne videl deka puknal kondomot dali treba os apceto da dobijam posle nekoj den od pienje na apceto ili da pocekam do poslednata menstruacija fala vi odnapred
Апчето не поттикнува добивање на менструален циклус, а норлево не е бомбонче. Така да, ќе добиеш регуларно како и секогаш или ќе доцни.
За прв пат имав целосно незаштитен секс но сврши надвор. Сепак имам доза сомнителност и се мислам да земам норлево иако знам дека многу жени имаат така и не забременуваат ама тоа не е гаранција. Треба да добијам за 8 дена и сум во неплодни денови ама не знам сепак кога се случила овулацијата бидејќи не е фиксна секој месец. Што мислите?
Ако ви била втора партија без да уринира - тогаш напиј се, бидејќи така ризикот е поголем. Ризик секако постои, но е многу мал доколу е сигурен дека на време свршил надвор.