Немора да е само ако има швалерка. Колку години и да сте заедно, неможеш да знаеш. Може он има нешто ама ни самиот не знае
Пола и повеќе од полово преносливите болести не даваат никакви симптоми,личноста изгледа сосема здрава Така да нема тука ништо во доверба.
Znachi muabetov zamina vo druga nasoka....Shto bi bilo koga bi bilo....zarem cel zhivot kje imate seks so kondom?Kako kje stvorite familija,ili ne planirate da imate deca?Ili mozhebi kje imate seks bez kondom samo koga kje planirate bebe?
А што ако фатиш нешто од него и после со месеци се лечиш? После тоа нема да ти биде шубе во сексот знаејќи дека поради тоа си се влечкала по доктори? Нема никаква врска дали си со партнерот 2 дена или 15 години. И јас сум брак и немам швалерка, па пак имаме со кондом. И да, сеуште уживам во сексот иако е со кондом и не чувствувам товар
Go znam mnogu ubavo procesot...samo proveri se da ne imash sluchajno nekoja bolest fateno...sepak 1 minuta si e... bez kondom a taa 1 minuta e dovolna za da fatish nekoja bolest...
Не знам која ти е поентата да ги тераш луѓево да имаат секс без кондом? Ако тебе ти е сеедно што ќе закачиш на некои не им е
Nitu sakam a nitu imam namera da se raspravam so vas ....sekako najmalce ednash kje imate seks bez kondom