Se sakame megusebno i dvajcata i ima golema ljubov pomegu nas taka da nitu toj me izneveri do sega nitu jas nego i da postojani partneri sme si eden na drug
Pred da se zapoznaeme edna godina pomina od kako toj raskina so bivsata taka daa posle edna godina se zapoznavme
Nesakat kondom i posle op svasta i ja tk mislev so bivsiot pa zakaciv eserihija koli me bolese pri mokrenje raskinav i def
Da be ne e napraj go posle pravi se deka ne e tvoe ili demek ne svrsiv vo tebe a se ispustilo i demek od predemenata
Од каде знаеш дека е од него? Ешерихија не се добива само на тој начин. И кај мали деца често се јавува, знаеш?
Тоа е исто како ништо да не ти кажале. Тоа најверојатно е од ова од она. Во науката нема најверојатно туку или се знае или не се знае трето нема.
Не зборувам конкретно за овој случај само си кажувам дека кога ќе слушнам доктор да ми каже од ова од она најверојатно ми се превртуваат очиве. Или пак лингвист кога ќе почне за некој стар збор најверојатно романизиран, турцинизам, и слично. Се знае или е или не е. А ако не знаеш тогаш не можеш да тврдиш или е така или вака. (Извини забегав од темата малку).
@LoneWolfGuy, графичко објаснување. Ешерихијата се наоѓа во нашиот измет, така? Дечко и девојка се спремаат да имаат секс, девојката немала време да се истушира а претходно била да кака. Убаво се избришала, ама сепак. Се сексаат, дечкото несакајќи го допира пенисот од нејзиниот анален отвор и повторно ја пенетрира. Знаеш колку се блиску уринарниот и вагиналниот канал, така? Ете како се добива Е.коли во урина преку сексуален однос. Затоа и се потенцира бришење после какање никако да не биде од напред, туку само од позади. Се разбираме на што мислам, да не објаснувам во детали.
Но, ако носел кондом немало да биде поинаку во однос на тоа, пак ќе ја "намачкал" несакајќи. Единствено он самиот ќе се заштител. Mу раскинала