Со дечко ми користевме кондоми 3 месеци откако почнавме да имаме секс. На почетокот јас сакав да имаме секс со кондом затоа што се плашев да не забременам. Четвртиот месец одлучивме да не користиме кондоми.
До сега оди супер. Тој свршува надвор од мене. Тоа не значи дека неможам да забременам, ама и да се случи тоа нема да се разочарам.
Не само што не користиме кондом, туку дечко ми у последно време е шизик на ризик, знам дека потајно сака бебенце ама ќе мора да почека барем до следната пролет
Ние не користиме кондом ЗНам дека не е добро, ама имаме два пати пробано со кондом и не ни е убаво Вака ни е поубаво чувството, а и верни сме си еден на друг така да немаме зошто да се плашиме од болести.
zdravo jas imam 16god a decko mi 23 god dosega sme probale 2-ti da imame sexs bez zastita ali jas na sred prekinam se plasam da ne ostanam bremena imame poverenie eden vo drug ali ete iskreno sakam da imam so decko mi redovno sexs ali se plasam mnogu.dobro ni ode vrskata sega za sega zaedno sme veke 2 god i 6meseca,toj mi veli deka bez kondom e mnogu poubavo a i mi vetuva deka ke paze neli on kako po iskusen vo taa stvar,prviot sexs mi bese so nego ve molam za odgovor vo najbzo vreme zasto stvarno neznam sto da pravam plssss pozz
jas nemam redovno mestruacija 2 meseca redovno ke imam a 3-4 meseca ke nemam bev na lekar i mi rekoa deka toa e se dodeka se normalizira no toa mi se desava veke 2 godini otkako dobiv mestruacija pa neznam dali ima nesto stetno zaradi toa?ja se stvarno iskreno plasam a imame povereniije eden vo drug.a samo edno prasanje mislte deka sme mn razlika voo god jas imam 16 toj 23 ???
само пазете кога ти се плодни денови, тогаш има повеќе шанси, и не се плаши, има право дечко ти, без кондом е мнооогу поубаво. јас скоро 2 год имам секс и никогаш не користиме кондом и досега ништо (фала Богу)
imam samo uste edno prasanje a dali znaete zs ne mi dovaga cesto veke 2 god kako imam dobieno no za zal 1 mesec imam 3-4 meseca nemma imam odeno na lekar no mi imat receno deka ke bide taka se dodeka se normaizira mojot organizam???dali mislite eka jas i mojot decko sme mn godini razlika?jas 16-toj 23
Мислам дека нема потреба да се грижиш со тек на време ќе се среди менструалниот циклус како што ти кажал и лекарот . Што се однесува на годините и не е некоја голема разлика, а во врска со претходното прашање не би било лошо да користите кондом, но би можела да се консултираш со гинеколог тој ќе ти предложи најсоодветен начин за контрацепција кој ќе одговара на твоите години
de4ki dali moze ako vo zadnik ti svrsi da zabremenis....? mn e zbunuva4ki nekako ...mislam deka ne e mozno. ama moja drugarka zabremenila taka S nevozmozno
nema teorija...da ne te laze drugarka ti?moze da ostanes bremena samo ako ti svrsi vo vaginata.......
Ако дечко ти ти свршил во задник неможеш да забремениш. Другарка ти пред да има анален секс најверојатно имала вагинален секс со свршување на страна, па затоа забременила.