Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.117
    Допаѓања:
    36.325
    Со дечко ми користевме кондоми 3 месеци откако почнавме да имаме секс. На почетокот јас сакав да имаме секс со кондом затоа што се плашев да не забременам. Четвртиот месец одлучивме да не користиме кондоми.

2. strawberry18

strawberry18 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    25
    i do sega kako vi odi so tehnikata ?? :)

3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.117
    Допаѓања:
    36.325
    До сега оди супер. Тој свршува надвор од мене. Тоа не значи дека неможам да забременам, ама и да се случи тоа нема да се разочарам.

4. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Не само што не користиме кондом, туку дечко ми у последно време е шизик на ризик, знам дека потајно сака бебенце ама ќе мора да почека барем до следната пролет :D

5. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Ние не користиме кондом :$ ЗНам дека не е добро, ама имаме два пати пробано со кондом и не ни е убаво :?: Вака ни е поубаво чувството, а и верни сме си еден на друг така да немаме зошто да се плашиме од болести.

6. strawberry18

strawberry18 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    25
    A pazite li plodni neplodni denovi ??

7. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Да. Ама и во плодни денови сме имале односи, нормално дека надвор свршува.

8. simonailieva6

simonailieva6 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    0
    zdravo jas imam 16god a decko mi 23 god dosega sme probale 2-ti da imame sexs bez zastita ali jas na sred prekinam se plasam da ne ostanam bremena imame poverenie eden vo drug ali ete iskreno sakam da imam so decko mi redovno sexs ali se plasam mnogu.dobro ni ode vrskata sega za sega zaedno sme veke 2 god i 6meseca,toj mi veli deka bez kondom e mnogu poubavo a i mi vetuva deka ke paze neli on kako po iskusen vo taa stvar,prviot sexs mi bese so nego ve molam za odgovor vo najbzo vreme zasto stvarno neznam sto da pravam plssss pozz :) :lol:

9. simonailieva6

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    0
    jas nemam redovno mestruacija 2 meseca redovno ke imam a 3-4 meseca ke nemam bev na lekar i mi rekoa deka toa e se dodeka se normalizira no toa mi se desava veke 2 godini otkako dobiv mestruacija pa neznam dali ima nesto stetno zaradi toa?ja se stvarno iskreno plasam a imame povereniije eden vo drug.a samo edno prasanje :D mislte deka sme mn razlika voo god jas imam 16 toj 23 ??? :lol:

10. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    само пазете кога ти се плодни денови, тогаш има повеќе шанси, и не се плаши, има право дечко ти, без кондом е мнооогу поубаво. јас скоро 2 год имам секс и никогаш не користиме кондом и досега ништо (фала Богу) :$

11. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    еххх уживај, не е толку голема разликата ;)

12. simonailieva6

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    0
    imam samo uste edno prasanje :D a dali znaete zs ne mi dovaga cesto veke 2 god kako imam dobieno no za zal 1 mesec imam 3-4 meseca nemma imam odeno na lekar no mi imat receno deka ke bide taka se dodeka se normaizira mojot organizam???dali mislite eka jas i mojot decko sme mn godini razlika?jas 16-toj 23 :lol:

13. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    епа се случува кај некого да има нередовна менструација, но тоа е тоа :|

14. simonailieva6

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    0
    dali mislite eka jas i mojot decko sme mn godini razlika?jas 16-toj 23

15. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    ne ne ti rekov ednas, ne e tolku golema razlikata, ako si se sakate god ne se problем :*

16. orient

orient Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    6

Мислам дека нема потреба да се грижиш со тек на време ќе се среди менструалниот циклус како што ти кажал и лекарот . Што се однесува на годините и не е некоја голема разлика, а во врска со претходното прашање не би било лошо да користите кондом, но би можела да се консултираш со гинеколог тој ќе ти предложи најсоодветен начин за контрацепција кој ќе одговара на твоите години :)

17. monik1993

monik1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    de4ki dali moze ako vo zadnik ti svrsi da zabremenis....? mn e zbunuva4ki nekako ...mislam deka ne e mozno.:) ama moja drugarka zabremenila taka :worried::worried::worried::worried:S nevozmozno

18. riba79

riba79 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    1.498
    Допаѓања:
    5.476
    nema teorija...da ne te laze drugarka ti?moze da ostanes bremena samo ako ti svrsi vo vaginata.......

19. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.117
    Допаѓања:
    36.325
    Ако дечко ти ти свршил во задник неможеш да забремениш. Другарка ти пред да има анален секс најверојатно имала вагинален секс со свршување на страна, па затоа забременила.

20. simonailieva6

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    0
    dali znae nekoj apcinja nekoji za pred sexs za da ne ostane bremena**??