Ај просветли ме те молам. Како се менува циклусот секој февруари? Може на 40 години ќе научам нешто што не знам.
A kolkavi se sansite za bremenost dokolku svrsuva nadvor od mene no toa tece nakaj ... Otvorot od vaginata mislam dali ima sansi ?
Ама тоа ок, знам, како што е факт дека годишно имаме 13 циклуси во просек. Мене ме интересира како тоа секоја година во февруари се менувал циклусот. Баш во февруари.
Може нешто со мачките е поврзано Или со хороскопот беше, како беше она -транзиција на водолија во незнамшто Или математички, пошто февруари има 28, максимум 29 дена, ако менструацијата ти била на 12-ти обично, после февруари ќе ти биде на 14-ти. Што е врло, веома, битно Толку- сите можни креативни решенија ги потрошив, ај сега вие
Можно да се мени циклусот во феБруари, кај оние кои си поминале најлудо за нова година, и затоа нема да им дојде во феБруари
Конечно добив...хахаха и тоа баш на 14ти Фебруари хаха....но се уште ми е крвта бледа кога одам во тоалет. Дали треба време додека се врати во нормала, бидејќи кога и да добиев уште првиот ден си имав нормална крв не ми беше бледа.