Исто јас сум мн параноичен човек не викам дека тоа е убаво али нема шанси да имам однос без кондом а и тогаш се плашам да не се случи нешто
Искрено ја уопште не сум параноична и не е ради тоа. Знам едноставно колку девојкиве посебно не обрнуваат внимание на своето сексуално здравје, а ни мажите наравно не заостануваат. Уше живееме у земја кај шо идењето на гениколог/уролог е проследено со -‘А мора ли, нишо не ме боли’. Не знам, може грешам, либерална девојка сум ама дури и коа сум напалена како млад зајак размислувам рационално. Не вреди за нешо шо ќе трае колку и да трае да си создавате проблеми шо ќе ве следат цел живот.
Здраво, имавме односи со дечко ми без кондом, но пред да сврши ме тргна и го извади и веднаш после пола секунда почна да му тече спермата. Секогаш внимаваме но ова ме збунува малку а имаше и малку бело на пенисот.
Здраво, јас сум нов член Требаше да добијам на 27ми,но на 24ти имав однос со мм и тој сврши во мене. Дали е можно да сум бремена? Уште на 24ти имав симптоми за добивање и сеуште е така но никако да ми дојде Прашањето ми е дали може да се забремени неколку дена пред добивање?? Благодарам
Не препорачувај кондоми. Ќе изедеш ќотек. @Kk63 може да се забремени, ама за штом имаш симптоми за добивање не верувам дека си бремена. Симптомите за бременост се слични, ама не се појавуваат толку рано.
Да така е, но нередовниот циклус секој месец ми го мати паметот дали сум бремена или пак само ми касни
Не е лошо да нагласувате дали сакате да забремените или не. Измешани се постови и на жени кои сакаат да забременат и на такви кои не сакаат да забременат.
Zdravo feminki, sekogas sum imala odnosi so kondom, no sakam da iskusam kako e i bez, no imam pregolem strav od slucaj na bremenost, posledniot pat dozvoliv bez kondom i cuvtsvoto bese prekrasno no stravot vo mene pak preovladuvase..
Пилулите ќе ја заштитат само од бременост, но не и од спб. Добро е да го знае и тоа девојката @The Lost Girl
Доколку скате бебе , подобро би било да " работите на случајот " после завршувањето на циклусот . И јас мислев дека сум бремена со трето во јануари , бидејќи кон крајот на декември почнавме со работа на трето дете , но испадна дека всушност не сум . Добив на 13 јануари . Секако , по завршувањето на циклусот , веднаш продолживме каде што застанавме , а до пред да добијам , секој ден свршуваше во мене , ама џабе , сме го испуштиле терминот на плодните денови ( јас не ги следев , бидејќи и јас имав проблеми со циклусот , кога доаѓаше порано кога знаеше да доцни и по 2-3 недели ) . После јануарскиот циклус , забременив , еве веќе четврти месец сум . Со среќа , и се надевам ќе добиете убави вести наскоро .
Прва партија терајте без кондом, да го извади пред да сврши и немате гајле. После прва партија обавезно со кондом. Секако доколку си сигурна дека нема простор за спб.