Претходното испиено апче? Башка шо баксуз треба да си у помалку од месец двапати да ти се скине кондом.
Само дали се замаарат малку машките, или само женскиве пишуваат по форуми. "Дали ќе добијам ако сврши во мене". Ако една две не забремениле, трета ќе забремени и обратно. Не сфаќаат за сериозно.
Е ајде де... ама и немора да значи можи бил постар кондомот. Затоа најубо од аптеки купувајте а не од продавница. Оти си имат одредена температура за чување кондомите и се чуваат на темно а тоа само во аптека го почитуваат гарант.
Не, не забремени, ама брзо реагиравме откако свршив во неа и реков да клекне и да проба да ја "истера" спермата или со прсти да проба и потоа бевме во апетка зедов апче за ден потоа, EllaOne се викаше мислам. Како и да е, јас и реков ќе си ја преземам сета одговорност итн, ова беше најпаметно сепак, иако апчето е хормонално (ако не грешам), ама тоа е... се случи, не сакав јас. Инаку тоа апче во годината се зема еднаш или максимум два пати во период од 6 месеци.
Си реков да не зборувате за рок или откај ти знам што. Тазе нови беа шо би си рекол јас. Ај реков и јас со ваше мислење демек од аптека поквалитетни. Абе земај си од маалската продавница Спортекс.. Инаку поубаво е чувството со Дурекс отколку со Спортекс, барем за мене, ама сепак сигурноста... т.е не им верувам мн на дурекс.