Девојче бре! Лелелелеллелел па не си трудна и готово.Не свршил во тебе свршил надвор =не си трудна крај на разговорот.Ако толку се плашиш користите презерватив и крај а не да прашуваш милион пати!
zdravo sakam da prasam dali otkako imam sexs i posle 1 den mozam da zemam test za da vidam dali sum bremena ili ne?mislam dali ke reagira nesto pr ako ima dali ke se pokaze na testot za eden den otkako sme imale?fala unapred
Мислам дека тестот не покажува ништо во првите 10-14 денови после тој дотичен сексуален однос. Можеш за посигурно да прашаш во аптека или некој доктор, ама прилично сум сигурна. Поздрав
a koga bi imale sexs so zastita i koga bi svrsel nadvor od mene dali postojat sansi da ostanam bremena ?ili koga bi imale bez zastita a da svrse nadvor od mene dali ke ostanam bremena?
Темава е тотално упропастена со прашања од типот имавме незаштитен однос, не сврши во мене, бремена ли сум, не ли сум... аман веќе! Имате други теми за бременост! до душа и не е поставена како што треба. И се едни исти муабети! Да резимираме: ако не сакате да останете бремени треба да користите заштита. Ако не сте користеле, а си ја чукате главата, купете си деј афтер пилули. И тоа е тоа. Или сте - или не сте, само отпосле ништо не може да се смени! И почнете веќе еднаш да користите заштита! Не е бременоста најголемиот проблем. Инфекции се шират као чума! Не ми се верува луѓево колку неодговорно се однесуваат!
dobiv na 17 maj a na 28 maj imav seks ama kondomot se skina.vcera mi dojde menstruacija a denes samo 2 kapki mozno e da sum bremena ve molam za sovet
се сложувам со ова. НЕ е поентата да се користи кондом само заради одбегнување бременост. КОлку инфекции се шират ехеее, е тоа е проблемот. Имам другарка што од првиот пат спиеше со дечко и без кондом, а типот сам има кажано колку ги имал за една вечер и како никогаш не кроистел кондом. Нормално и кажав ... ама касно. Џабе што и е дечко, не е трудна, ама сега сама знае колку се измачи по гинеколози и доктори....
pomos!!! so decko mi imav sex bez zastita no ne bese do kraj toj ne svrsi vo mene no sega mi kasni 2-3dena i me fati panika.....na denot koga trebase da mi dojde imav krv na gakickite no odesnas se prekina... ima li sansi da sum bremena ???pomos