Postoi mozhnost za bremenost od presemena, no e znachitelno mala.Mnogu e bitno vo koj period od tvojot ciklus. No, shtom ne svrshil, ne e opasno.
Само го стави и се тргна бидејки имав многу големи болки Циклусот ми заврши на 15ти 16 само незнам кој точно датум беше. Ти благодарам на одговорот.
Ризик од предсемена ти е најчесто ако сте имале секс, свршил, па без кондом влегол во тебе пак. Сега ако само макнал, нема гајле, не си трудна. Али за добро на двата, физичко ( болести) и ментално здравје ( да не се нервираш вака) користете кондоми.
Ima sansi mnogu mali skoro nevozmozni. Drugarka na moja drugarka ostana bremena od predsemena ama ako pred toa nemal voopsto svrseno za da ima ostanato nesto sprema nema sansi za bremenost.ista sum kako tebe panicarka dvapati taka bez kondom posle gospod nemozese krajot da mi go najdi. I zatoa poveke nikako bez kondom.
Леле премногу ми е страв и мене воопшто несакам ни да помислам на тоа никако више ни под разно без заштита дај боже ништо да нема
Хахаха ме насмеа на целата моја мака Ако макнал хаха баш така беше влезе макна и излезе не би требало да има последици
Smiri se devojche, ne se voznemiruvaj tolku. Chlenkite ti kazhaa kiga e rizichno. Taka da ne se grizhi, samo drug pat obavezno so zashtita da ne si pravish vakvi nepotrebni stresovi
Даа срцка никако од сега не ми е ни на крај памет такво нешто ваков страв да претрпувам нене фала Срека па ве има вас кој ве обожавам и може да си кажеме посоветуваме фала ти
Шанси има иако се доста мали и незначителни. Во секој случај за во иднина пази си. И можеби ќе боли помалку доколку користите лубрикант првите пати.
Малку медицинска математика Семена течност - до 40 милиони сперматозоиди Пред семена течност - од 0 до 5 милиони сперматозоиди Па сеа на некој ако му се ризикува нека си ја проба среќата
Добро зависни многу и од циклусот на жената пошто без правилни услови тие милиони сперматозоиди нема ни да преживеат.. ПС. за сите жени кои размислуваат за следење на својот циклус и избегнување на незаштитен секс за време на овулација - идејата дека овулацијата е секогаш на 14тиот ден е грешна и ризична. Многу повеќе може да ти каже исцедокот и базалната температура измерена на утро. Препорачано е да се следи циклусот неколку месеци по ред за да добиете идеја каква е ситуацијата па потоа да се наслоните на тие податоци
Ти благодарам он немаше свршено пред тоа дека нели можно е да има некој сперматозоид останат после свршувањето во предсемената а и беше многу брзо го стави и имав многу големи болки и се тргна сеуште ми е страв и повеќе не ни помислувам без кондом.
Не се ебајте без кондом. Еднаш, ко за промена да стекнете навика да користите кондоми. 99,99% од проблемите ќе си ги решите.
Pukna kondomot imam uste 4 5 dena za da mi dojdi. Ama pukna bez da svrsi onaka vo klavanje uste nebese ni vlezen suv bese izgleda i pukna i slusnavme koga pukna i odma go izvadi posle mi bese strav da prodolzime i ne prodolzivme. Ama dali ima mesto za panika so toa sto ne ni svrsi a ne ni bese vlezen skoro ic ni glavata nebese vlezena i se skina...