Nikoj ne rece deka ne znam. Ama kako zenski forum sakav da slusnam mislenje. Oti sepak vo nekoe slucai moze i od predsemena da se zabremeni retko no e mozno. Pa sakav da slusnam mislenje i dali nekoj imal slicno iskustvo.
Имаше предсемена во кондомот? Малку веројатно.. Со прашањава делува дека стварно не знаете како се останува..
Ако така гледате воопшто не ни помислувајте на секс. Пошто секогаш постои можност и не постои 100% заштита. Жени со месеци и со години се обидуваат па ни б од бременост а вие кревате паника бидејќи пукнал кондомот а притоа не пенетрирал и не свршил. Или пак петинг имале со облека па се плаши да не е бремена. Преку WiFi сигурно неможе да влезат сперматозоидите..
Омг ме потсети на една во средно ко ме праша прашањево и онака ме збуна ко сфатив дека е сериозна пошто мислев трола.
Мене една у средно, додека гледавме кучиња како општеа ме праша дали е ова она што го викале Doggy style. Не бевме баш мали, матуранти.
Јас забренив од предсемена течност само што почнавме му заѕвони телефонот го извади и потоа го викнаа на работа и после непродолживме бидејќи отиде на работа и после тоа немавме односи и кога почна да ми касни отидов на гинеколог и ми кажаја дека сум бремена.
Абе скроз има шанси од предсемена да останиш бремена, иако има фактори и околу то. Дирек од предсемена се пак помали шанси, ко премали. Не невозможно сепак. Се зголемват ако не е прва партија и измеѓу партнерот не измокри. Тогаш шанси за затруднување од предсемена се значително поголеми за разлика од прва партија.
На 174 страни се повторува истиот муабет. Нека ја затворат темава и нека шибнат друга, заклучена тема и во неа да пишува: Користете кондоми!
Koristevme kondom ama se skinaa ne e samo koristi nekogas i so kondom mozi da se zgresi ete ednostavno ne sum bila vlazna od sleden pat lubrikant i toa e toa
Не ми е јасно, зошто цело време ја пишувате таа реченица? Не знам како да ја дефинирам? КОРИСТЕТЕ КОНДОМ Сигурна сум дека сите знаеме како да се заштитиме и од бременост и од спб и знаеме дека ништо и од ништо не е 100% заштита. Апстиненција е 100% заштита.
Верувај,знаат. Не можеш да судиш по ништо дека не користат. Исто е како со ковидов...сите ги знаеме правилата и ако некој се пожали не му е добро, одма да решиме се со реченицата НОСИ МАСКА! Ако не знаеме како да помогнеме, подобро е да премолчиме некогаш и да не судиме