Да,би требало да биде. Но ова веќе е ограничено познавање,комуникација...како сакаш наречи го. за секој проблем-истата реченица/решение и осуда Не звучи повеќе тоа како совет, веќе наликува како да разговараме со оператор за реклама или слично За тоа и направив споредба со ковидот и начинот на заштита
Не знаат сите, има и голем дел кои се изманипулирани да не користат. Пошто поубо му е на господинот без, а после се жалат тука додека тој си ужива.
Точно дека само апстиненција е 100% заштита, но кондомот штити 98%, што е многу голем процент. И не, не знаат сите да се заштитат, очигледно по тоа какви работи прашуваат на форумов.
Затоа никогаш нема да станеш ни претприемач, ниту богат, ниту пак ќе свртиш 50 убави девојки... Со овој став друже, дури и најгрдите ќе избегаат
Шо прај разлика кондомот? Ако му клајш кондом, не е поќе 'машки' полов орган? Во женски да не се претвора?
Во време каде секој со секого се секса.. треба да си луд да не користиш кондом или да не бараш од партнерот да користи кондом. Ако ти вика дека боље се осеќа без кондом, те лаже. Сега со овие ултра тенки тинтири минтири.. исто е. Башка имаат премиум додатоци.. он да трае подолго... она да ужива повеќе
Здраво девојки ми треба мала помош па би сакала да прашам доколку може да ми помогнете мојата последна ментруација беше на 14.03 и овулација на 27март од како ми заврши оволуацијата на 30 март имав однос со мојот дечко секако заштитен и си сврши во кондомот надвор од мене потоа после 15 мин пак но тој уринираше и секако имаше орален и стави кондом и продолживме со друга партија но при крајот 5-6 мин го извади кондомот и пробавме без и од кога излезе од мене после 5 мин си сврши со матрубација сакам да прашам дали има простор за паника ете денеска треба да добиам си имам сипмтоми на болни гради како и секогаш секое мислење е добро дојдено поздрав
Добро ти претходно рече дека е исто, јас ти велам не е исто за машкото. Не дека сакам премногу да имам без кондом, ама не е исто чувството.
Абе за мене си кажвав. Мене исто ми е. На мажот како му е, ич не ме итнересира. Изборот е: Или со - или никако. Нека одбери.
Да да надвор а и втора партија ја теравме со кондом секако и се изми уринираше и пред крајот само 2-3 мин на голо и си сврши надвор