Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. katka-slatka

katka-slatka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    47
    Нема шанси. И што ако ти кажам дека има шанси,ќе поверуваш. Мораш на лекар,или сега да си купиш тест за бременост,па точно ќе утврдиш.Тие се барем ефтини,а и никому не кажуваат дека си проверила,ако веќе се плашиш од гинеколог. Провери!!!

2. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Јас мислам дека од првата опција е најголема веројатноста дека ке останеш бремена

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    А да не ризикуваш и да имаш секс со заштита , м ? :^) :D

4. thenurce

thenurce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    година и пол секој пат без кондом не е игра на среќа но дечкото стварно си ја знае работата и се е ок
    никако не ве советувам да го правите ова :)

5. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Јас година ипол имам незаштитен однос па ништо фала богу.Па нее толку лесно да се остане бремена.Сепак како и да е треба да се внимава

6. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    116
    I jas imam nezastiten seks, eve vekje 2 ipol godini, no decko mi nikogas nema svrseno vo mene. Vnimavame maksimalno. Kako i da e, da bilo tolku lesno da se ostane bremena, iako decko ti ne svrsil vo tebe, na Zemjava odamna nemase da ima mesto kaj da frlis igla. Zatoa, ako se plasite da ne dojde do nesakana bremenost-ili pazete (za sto e potrebno iskustvo i koncentracija) ili koristete zastita. Ako ne koristite-togas ne panicete odma ako deckoto ne svrsil vo vas; ne vikam ne, ima i takvi sto ostanuvaat bremeni i od vozduh sto bi se reklo (da recam od prva), ama sepak ne e tolku lesno. Lugje, zdravi i pravi, pa so godini ke se trudat da dobijat dete... Bez tolku panika, ovde na forumov imate resenie za sve... :hai: :hai: :hai:

7. kloi

kloi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Е па вака имам само 17 години и пред еден месец беше моето прво сексуално искуство. Меѓутоа јас немам редовен месечен циклус ... Сакам да кажам кога ми иди кога не. Можно е да ми касни и по месец два. Со дечко ми ме скина со кондом меѓутоа откако ме скина не дозволив да сврши во мене. Сепак ме фаќа паника дали е можно некако да останам бремена ? .. И откако ме скина ми протече крв но тоа течење траеше 3-4 дена . Дали е можно толку крв да течи откако ке те скини или само го забрзал мојот циклус ?
    Ве молам одговорете ... Однапред фала :)

8. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Не е можно да си бремена, не се секирај. Крв може да тече и 3-4 дена после првиот однос, но во мали количини. Ако си немала менструални тегоби, не би требало да е менструација.

9. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Е како можеш да останеш бремена кога со кондом сте имале однос? |(

10. Cindarella

Cindarella Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    15
    devojki otkako mi zavrsi menstruacijata imva odnosn bez zastita i toj svrsi vo mene i za vreme na plodnite denovi isto taka svrsi vo mene po nekolku pati mozno e da sum bremena ?? o4ekuvam vase mislenje :*

11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    па секако дека постојат шанси,но не значи и дека ќе се случи

12. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46
    Шансите се 1 : 100.000.000 што значи скоро НИКАКВИ... без потреба се секираш...уживај и не се оптеретувај зошто може психички да ти се одрази стравот и да ти доцни менструалниот циклус, да те боли главата, да ти се врти и сл. а се тоа да биде потсвесно. Затоа опушти се и немај гајле зошто НЕМА ШАНСИ!!! :rofl:

13. Cindarella

Cindarella Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    15
    kako nema sansi bidejki imame po4eto odnosi i celo vreme toj svrsuva vo mene ...ne e mozno da sum bremea??? :?:

14. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46

Не разбирам... свршува во тебе без кондом? :^)

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Ни јас не разбирам .. Јас попрво би рекла не е можно да не си бремена . Зашто нели се почесто свршува во тебе .. без кондом ..Постојат шанси ако е без и ако свршува..

16. Iva-Sliva

Iva-Sliva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    46

Да да... чудно е ако е без кондом... до сега сигурно ќе беше бремена... можеби нешто друго е проблемот... хмм :^)

17. Cindarella

Cindarella Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    15
    pa imame odnosi bez kondom i svrsuva vo mene

18. mon4ence17

mon4ence17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    9
    luge jas praev so kondomposlednite pati i ne mi idi menstruacija a inaku nemam redovna nikogas.me boli stomako za menstruacija ama pak mi e straf pomagajte

19. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    како Можеш тоа да го дозволиш |(

20. mon4ence17

mon4ence17 Истакнат член

Се зачлени на: