Бабами 7 износила и израснала па не кука и не се жали туку радосна е и се гордее. Бременоста не е болест нека ви влезе во глава тоа.
Abe se gleda deka nemas ni edno, ili zena ti gi cuva duri si pisis na forumov. I da, boli glata samo od edno, za pojke - napraj si i vidi si hhhhhh
Мислењето за децата беше кажано у смешен смисол. Немав никаква задна намера со него да навредам или повредам некого. Мислам дека колку повеќе деца толку повеќе радост. Е сега дека обврските со едно и со три деца не се исти тоа е сигурно. Подобро болка и маки од мн деца. Него ли не дај Боже од маки да имаш бар едно.
Zdravo zhenski mi treba pomosh. So dechko mi imavme nezashtiten odnos denta koga mi zavrshi menstrualniot ciklus. Svrshi nadvor ama malku prsna od stranata na vaginata okolu delot na preponite izmegju. Dali ima potreba od panika?
Zdravo sum nova clenka i ne znam dali sum na pravo mesto! Imav edno prasanje imavme odnos so decko mi bez zastita I izgleda svrsi vo mene posle 30 min odma piev apce Norlevo! A sum i vo plod I denovi! denes imav glavobolka i me bolea jajnicite ! Dali nekoja mozi da mi kazi kolku efekt ima apceto ako imala isti slucaj kako mene ne sakam da ostanam trudna od sega… ve molam za odgovor dali ima sansi da sum trudna ili ne ? Fala unapred
Како изгледа сврши ? Апчето не значи заштита 100% и дека нема да останиш трудна. Никој не можи да ти кажи дали ќе останиш трудна или не. Доколку не сакаш бременост, следен пат заштеди си нерви и користете заштита.
Не можеш да си трудна ако одма си се напила Норлево, мислам можеш ама многу се мали шансите, и немој да пиеш Норлево барем во нареднава година, тоа не е кафетин. И сега ќе ти касни наредниот циклус поради апчето, немој одма да се паничиш поради тоа.. Доколку се напиеш одма Норлево, како што си се напила, штити и до 85%.
Mila so norlevoto ne veruvam da ostanes trudna, opusti se mesecov nareden moze da ti kasni ne panici Sekogas koristi zastita i ne pijaj cesto norlevo za tvoe dobro