Мила, да користиш кондом и да не пиеш апој. Ќе си ги пореметиш хормоните, а со тоа и функцијата на репродуктивните органи. Знам како е да се занисиш, да ти убо и последно на памет да ти е дали има кондом, или не. Ама после ти, ко жена, ќе си ја чукаш глата. Не си бремена, не се секирај.
Znam duso vo pravo si so I da recis! Ama takvaaa beseee situacija … zdravje sega ke vidime Fala ti srce
Изгледа сврши? Или сврши во тебе или не. Типот знај што напрај ти кажа? Оти ако е сигурен дека свршил ок е што си се напила апче, иако е штетно и ремети хормони. Нема да си бремена
Здраво, Сакам нешто да прашам и ваше мислење сакам Вчера вечер кај 2 часот се разбудив,и кога се разбудив осетив не пријатно чуство во боксерките кога видов мојот алат (пенис) имаше исфрлено сперма како е можно само од себе да исфрли сперма без да вршам маструбација??
Nova sum imam 17 godini i so decko mi imavme odnosi bez zastita i mi kaza deka ne znae dali svrsil vo mene ili voopsto. Dali da se napijam apce skoro eden den pomina od kako se sluci toa i dali ke mi pomogne
Ти напиј се апче од тие за секој случај. А он обавезно да се напие билобил или кој беа за памтење По 2 апчиња на 8 сати нека пие. Со лесно.
Некоја појака терапија за таквите, не знаел дали свршил боже боже .. па затоа дечко некој попаметен од тебе го измислил кондомот
Како дозволувате вака да ве лажат ? Ако не ти дојди нареден месец, можи ќе се потсети ќе му текни тогаш.
mi kaza ne osetil dali svrsil ama oti mu rekov deka posle odnosite me zdobole meseto mi kaza deka od toa se isplasil. Normalno li e da se ima stomacni bolki posle odnosi
Нормално е да се има стомачни болки но доколку се краткотрајни,и како може да не знае дали свршил боже мили ,прај си муабет уште невозможно е да не осетил ништо да не ти прај филмови.
Meseto te zdobolelo ooo srce zlatno… Дај бе земете прочитајте пред да стапите во односи или земете домашна напишете наместо да тролате по форуми ако ви е досадно.
Не знам дали трола или не, ама и во други теми од други членки беа скоро поставувани слични прашања и ситуации. Ако е вистина тогаш ова говори за фактот колку многу едукација им треба на тинејџерите Ќе се самоцитирам од друга тема, советот е ист за @Sdfs