Здраво Сакав да прашам дали има можност да останам бремена ако имам незаштитен однос и сум неколку дена пред добивање? Иако партнерот не сврши во мене,страв ми е од предсемената течност
Не би требало треба да сврши во тебе некогаш и тогаш не биднува од прва од предсемената се мали шансите најмногу има можност после прва партија
Ima sansi posle prvo svrsuvanje ako prodolzite bez da urinira i bez da se izmie. Ama ako ne se desilo toa mnogu mali skoro i nevozmozni se sansite. A i ako si pred dobivanje toa znaci deka ne ti se plodni denovi sto uste poveke ja namaluva sansata. Opusti se ke ti dojdi
Зависи и со каков кондом. Има различни. Има тенок, подебел, со крампони и тн. Можеби не го одбрал правиот кондом.
Ако во сексот активно учествуваат и раце, нозе, јазик, заби, усни, кондомот е најмала пречка за потполно взаемно задоволство
Месецов имав 2-3 пати кратки незаштитени односи, без свршување внатре, можно ли е да сум бремена? Обично ми доаѓа на 30-35 дена, некогаш знае да ми касни и повеќе, Ми касни еве денеска ми е 36ти ден,инаку имам симптоми за добивање веќе неколку дена, болки во стомак и отечени гради. Позитивна сум и на корона па мислев и од тоа да не касни.. Што мислите?
Можно е да е од короната мене ми каснеше. Мали се шансите ако не свршил во тебе. Ама види ако ти касни многу направи тест...
Mali se sansite da zabremenis od predsemena taka da ne se panici cim imas i pms najverojatno ne si. Moze da ti kasni od koronata.
Малце е off topic ама не можев да најдам поврзан topic дали некој знае каде се продаваат кондоми без латекс во Скопје? Бев во неколку зегин и еурофарм аптеки и ниедна немаше а и аптекарите немаа поим каде би можело да има?
Не се сите исти, Спортекс се по тесни, Дурекс се генерално една димензија, ама имаш и Дурекс XL малку поголеми
На темава имам едно прашање, прв пат имав секс без кондом вчера. Пред да имаме тој сврши на страна се изми и избриша а, при односот не сврши во мене. Но, мене ми е страв и размислувам да купам апче дали да го сторам тоа?