Да, и воздух, и храна, и никотин, пороци. Знам неколку жени во последните години кои имаа спонтан абортус и лекарите им кажале дека е поради нездрава исхрана и загаден воздух. Воздухот кај нас е исто како да дишеш од ауспух на возило.
Jas imav odnos bez zastita bukvalno 1 nedela pred da dobijam bev vo golem stres panika ne mozev da spijam.. Za srekja mi dojde 2dena porano odma se gleda razlicno raspolozenie i srekja.. no zenski pamet za drug pat seks bez zastita nikako
Не мора да значи по дифолт бременост. Јас со партнерот што се гледав 5 месеци, ниеднаш не ставивме.Сите му беа мали и го болеше и паѓаше одма.И еве без дете сум.Сеа има замарања, мочај, ова она.Ама не се праи дете така
Imas pravo ali eve mojot bivsi decko mi ima kazano primer za da se napravi dete barem 4 pati da se ima odnosi i se svrsi vo vaginata.. ma da ne veruvam vo toa ako se plodni denovite moze i odma da se fati Vie sto mislite??
Те лажел бившиот. И од еднаш може да забремениш. И од 'ниеднаш' познавам деца. Втор пат, без уринирање и миење и оп!
Ја го терав да пие тон вода така Или чекав дур да му се примоча Амаа…еднаш збораивме.Ептен бевме он фајр дента..и за вториот пат не мочаше, за третиот мочаше. И после чекав да не добијам.. не се напив ништо, пошо ја вака отстранив сѐ од брат му ама не мочаше.И после се размислив дали пак може сум неплодна. Нема играчки така бегај. Мочање+сапун+усисивање
Можеби му личела на наивна и неискусна па си вика чекај да не давам пари за кондоми, ќе и кажам вака ќе ми поверува, а може и ништо нема да биде, а и да биде, нејзина работа..
@Feminka22 имам едно прашање за тебе... Колкав му беше на партнерот шо те лажел дека све му биле мали кондомите?
Вака, немој да имате секс без заштита ако 1) не сте сигурни во партнерот ради спб и 2) ако не му верувате на партнерот дека ќе стави безбеден секс пред задоволство. Да, можиш да се заштитиш од бременост и без кондом ама ако не знајш како - прво истражи, дознај, распрашај се па после имај секс. Вервам никој неќи да паничи на 3-4 недели да не е случајно трудна. Исто, кондом прај да е „полошо“ јбг. И кај машкото ама и кај нас. Не е само кај нив. Ако некој одбива оти не му било убо, или бил преголем за кондом - е чиста манипулација за да има незаштитен однос. Побарај само ''the condom challenge'' и ќе видите колку еластичен е кондом уствари. Оние глата шо си ја пикаја внатре на пример. Или еве и @LadyLollypop интересна слика ставила.
Ќе се умешував ама ај ќути си викам In a nutshell... Зато си има брисеви за мажи. Ако сакаш шизик на ризик да си без кондом, го праќаш, прави брис и после сте раат. Ама се мислан дека нашите младичи не се образовани толку. Иако ја веќе не сум категорија крцкалчиња, кога збориме парови, мм на 30 години е единствен што прави годишен преглед.
Доволно е да си умислил дека го стега и заради тоа да му паѓа кога мести кондом. Сум видела таков 'случај'. Реално, го собира. Не е магаре.
Е и мене сеа ми текна ова.Дека може и до психа да е.Али мене не ми сметаше без, за друго нешто пробувавме со кондом, за анал де. И буквално како шо го стаи почна да му помодрува и да се собира.И бев као заеби и анал и кондом. А со поголеми од плежр ми не ми ни текнало. Безбеден беше дечкото а и совесен така шо немав гајле.Aли да е прашање некад one night stand оф корс дека би. @LadyLollypop нене, завршив одамна џабе сантиметрите шо ги имаше Иначе не знам до шо беше.Ама дека ме лажел не беше.Пред мене го ставаше, пред мене му клапна.Ги видов и кондомите и сѐ. Нема везе.Битно беше прееубаво и без дете