Па купил помали, затоа го стегало. Плежр ми се за 19 цм, XL се за 22цм. Ако случајно го сретнеш, позз го од мене и кажи му наредно XL да купи да не ги лаже другите.
Па сигурно се бања побогу, што гад. Ајде освен ако има спб, ама тоа веќе е друга тема, а прашањето ти е за општо, во тој случај не, не ми гадно.
Да е пенис од магаре па да разберам, ама пенис од човек нема шанси да не го собере во кондом. Лажат за да имаат секс без кондом или мали кондоми купуваат, или и дветe одеднаш.
Не реков за бањање. Убаво ви кажав, ако кажува така на сите партнерки „ај да не користиме кондом оти сите ми се мали“. СПБ не е шала, не знам каде виде дека ми е општо кога темата е секс, а не е дали се бања
Па праша општо нели ви е гад, и јас ти одговорив дека во нормални случаи општо не е, ама ако зборуваш за спб тогаш подобро да пишеше нели се плашите да не закачите некоја инфекција отколу вака.
Де потенцирај ми каде е тоа општото? Стварно не го гледам. Што во тема за некористење кондом ќе зборам за туш? Или си читаш што ти одговара. Ако не ме сфати добро, не мора да ми ги поедноставуваш зборовите и парафразираш П.С. Ако СПБ не му е место во темава тогаш стварно не знам каде и е...
Јас со сигурен партнер со кој бев скоро 3 години ниту еднаш не ни се случи да истераме партија до крај без заштита. Макар била прва, втора, петта, сеедно ми е. Од спб не се плашев толку, си верувавме 100посто обострано. Ама кошмари имав од несакана бременост, немаше да бидам ич мирна ако теравме така незаштитени. Алал да ви е како така лагано имате односи незаштитени, а притоа се тресите од бременост. Па доволна е секунда во момент на занес да му се испушти во вас. После чукај ја главата и труј се со хормонски апчиња. Па дуење ко балон оти ти касни месец и повеќе..
Не не мора да се сврши 4 пати во вагината за да дојде до бременост, тој што ти кажувал изгледа не бил доволно едуциран на тема секс и репродуктивен систем. Бременост може да настане и од пред семена течност ако во неа има сперматозод па макар да е и еден, може да ја оплоди јајце клетката ако е зрела, ако не нема да ја оплоди, а доколку и зрела не ја оплоди тогаш има некаков проблем или кај машкото или кај женското. Друга работа дека човечки пенис го собира во секаков кондом го собира но може да му е мал па затоа да го боли или да му е голем па да пукне кондомот. Трета работа додека не сте спремни физички и психички за бременост користете заштита доколку не секате со кондом ставете си спирала, кондомите исто така штитат и од најразлични болести или инфекции кои може пенисот да и ги нанесе на вагината или вагината на пенисот. И после секс ако мислите дека можеби има нешто убаво измијте ја вагината со млака вода и напијте се контрацептива таблета. Доколку сакате некаква друга информација пишете во приватна порака.
Ако сака да остане бремена, девојката жената сигуно нема кондом да користат при односот, не се соли памет секаде, инаку да ризик е секогаш тоа е точно но ако имаш доверба ко планина зошто да не.
Во брак сум, а без кондом немам секс. Нормално дека кондомот е подобра варијанта од апчиња и спирали. Не ми треба чукање на главата и второ дете.