Најдбриот секс е без заштита и тој највеќе лачи серотонин, но после некое време и оној со гума станува интересен.
Мхм. Лачи серотонин и пренесува разни болести. Мене исто ми се лачи серотонинот. Ако не ти чини со кондом, нема да ебаш ич. Да имам моќ, ќе ги научам сите жени, да не ви дозволат ни да помислите да имате секс без кондом, а не пак да се дрзните и да изразите таква глупошија.
Не само што е по безбедно (нема шетање по уролози и дерматовенеролози, течни азоти и слични авантури, кој бил знае..) туку и го продолжува задоволството. Со сигурност можам да кажам дека барем плус 5мин траам со кондом посебно во првата партија кога сум испонапален 200 и дрхтам.. Посебно ако си купиш од оние со продолжено дејство... Друга работа ако е длакав полесно стои вибрирачки прстен преку кондом и не се лизга така лесно. Трета работа можам да си свршам дур сум уште внатре и да продолжам со пенетрирање значи уште едно продолжено задоволство (малку ризично). Е орален секс со кондом не ми е по ќеф ама ич. И ако несака партнерката на голо ич не го ни практикувам.
Ќе му речам или ќе идеш да се тестираш или нема да ме чепнеш. Кондом обавезно ама башка тестирањево ради орален дека и така се пренесува.Јас ако спијам со него уствари спијам и со неговите партнерки и партнерите на партнерките. Нека ми раскине ако сака. Мене здравјето ми е пред се.
Ова со лачењево серотониин е врв! Се изнасмеав. Баш зазвуче како ТОПШОП реклама... Сѐ само научна аргументација. Ако имате секс со кондом, нема серотонин! Ако сакате серотонин јавете се на бројот ....Попустот важи во следните 15 минути...Огромни попусти, - 25%... И, не само тоа, добивате и дополнителен партнер! Побрзајте!
Па, затоа, постојат такви со вкус на јаготка! Океј, има вкус на латекс, до некаде, ама сепак...Имаше тука и дебата за женски кондоми, зошто па да не и тоа...
Мхм, ама немојте после да бегате како попарени кога ќе направите дете. И смислете некоја нова фраза, оваа е веќе излитена.
Нив ги боли уво затоа што скоро од сите болести они немаат симптоми туку само се носители и заразуваат. Не ни знаат дека се заразени. Жената го крка стапот после.