Не.. доволно се двајца за семејство. Јас сум во такво семејство. Пишаното повеќе ми беше дека не сте зрели за деца..ама тогаш ќе дојдат мамичките и ќе ми скокнат дека НИКОГАШ не можеш да си спремен за деца, па и така не бива да пишам.. Само сакав да кажам дека ако не сте до стадиум каде детето нема ништо да ви смени ни во врската ни во бракот, користете контрацепција..Која што и не мора да е кондом А ти тресела коски или не тресела, може да пукне кондом и ете беља.. Затоа треба да се работи на психата..
Светици, во право се. Мажите на торент го закачуваат материјалот, жените го доунлоадираат и со ин витро. И освен гинеколог, ниту сопругот не ги чепка со раце. Во друг случај, има и моменти позади камерата што не ги гледа и чита аудиториумот. Нели @Dust
Менструацијата веќе ми доцнеше два дена и имав незаштитен секс и сврши во мене, оттогаш немам добиено и веќе ми доцни 9 дена. Колкави се шансите да сум бремена бидејќи кога се случи ова веќе ми доцнеше?
Да. Оти не можам секој месец да се тресам и правам тестови за бременост и да мислам дека од предсемената сум останала бремена. За спб не ни помислувам. Од 28 ми февруари немам менструација. Заштита користеме и пак ми доаѓаа мисли дека сум бремена, потсвесно паничев дека можеби се скинал кондомот,а да не приметил мм, а знам дека е невозможно тоа,ама ете психата ме убива. Тест правев,а бев и на гинеколог. Не можам на секое доцнење тест да правам и на доктор да одам. Затоа вака ми е најсигурно. Кој сака нека се смее. После 2 деца добиени од само еден единствен однос со толку нередовна менструација, да се плашам дека пак ќе останам бремена,не фала
Да, имам секс со кондом со маж ми и сега и додека ми беше дечко. Не се плашиме од болести туку од несакана бременост. Еднинствено без кондом сум имала секс два пати кога ги правевме двете деца, плански во плодни денови за двете фати од прва и цело време во бременоста без кондом. Не читав многу назад ама не знам што е толку чудно. Ни пилули сакам да пијам, ни пак спирала.
Хелп, Со дечко ми имаме секс без кондом некое време, но кај него често после секс главата на пенисот е изритирана и е како со мали ранички, не знам дали е тоа нормално? Дали е до мене или премногу чувствителна кожа има?
Na lekar i dechko ti i ti da odite. Toj najsigurno ke vi kazhe. I nemoj da imate seks bez kondom sega.
Како се осудувате да имате секс без заштита, на ова време кога секој секого дупи, полови болести и инфекции на сите страни. Секоја чест. Иако сум машко, и секако ке речете дека без кондом е подобро, сепак би играл на сигурната карта со кондом, додека да ја запознаам добро личноста со која сум, и каква сексуално минато имала досега.
Чисто за да биде појасно, имам 30 години, планираме брак и семејство и одлучивме веќе да не се пазиме со кондоми. Ако имаш друга идеја како би не посоветувал, бујрум повели.
Добро, еве пример си во врска 10 години и планирате заедно живот и семејство, зарем нема да дојде тој период каде кондомот ќе мора да се исфрли од употреба ?