Овде не станува збор за тебе лично туку општо ме сфати ,кога си сексуално активна личност и кога не си е различна работа
Тоа си нема врска со муабетот ,кажав што сакав да кажам дека не е само стави кондом или не ставај ,туку како сексуално активна личност имаш разни болести инфекции
Ја читам темава и можда ја сум имал такви искуства, ама мислам дека многу е помал бројот на "ако е за прв пат, сигурно ќе користам кондом" девојки in real life
Ako ne veruvas vo licnosta podobro STOJKO ni so kapa ne go pustaj zosto i na pakuvanjeto na kondomite stoi deka ne zastituvaat stoposto ni od bolesti ni od bremenost.a ako pukne kondomot ili se podizvadi??i ne mozes da kazes deka site se zarazeni?are you normal?
Во време кога има еден куп видови на кондоми неможам да замислам некој да ми каже неможам со кондом. Освен тие кои имаат проблеми со постигнување или одржување ерекција. Чудно е што се се спремни луѓето да ризикуваат за неколку минути зголемено задоволство. Има тенки кондоми а сепак безбедни. Мене ми се омилени и не стегаат многу за разлика од другите. И самото чувство е ок. Ако сакате на голо проверете се и не менувајте партнери. Да не го цитирам Бате Ване сега ќе си го најдете на ју тјуб.
Normalno so kondom,se znae I za so,I mnogu sex so mnogu luge ne e na arnoso pomalku poarno,razlicni partneri razlicni gluposti,za 5 min ubavo mnogu problemi,pazete se siteNa nikoj na lice ne mu pisi nisto,nikoj nisto ne znajme.
Немам пробано , ама една пријателка вели дека се навикнала и веќе 2 години користела ... на почетокот било незгодно ,,, инаку таа е во брак па си може да екпериментира