Леле страшно, којзнае колку стресна ти била ситуацијата. А тогаш можда и ги немало кај нас апчињата за ден потоа, сега барем имаме спас и после таква ситуација. Ретко се дешава али ете. А од предсемена течност нема шанси бе, треба притисок па да прсне, иначе како ке појдат сперматозоидите (ако ги има во таа течност), до кај шо треба? Сами ке си се качуваат , глупости. Али од ова ова шо го спомнав погоре, треба пазење, хух.
Скраја да е, рано ми е уште за да туркам колички по паркови. Иначе има спермичи во предсемената течност, само не се толку „густи“ како во спермата. И то шо викаш, треба да прсне, а предсемената течност само си капи, си линее.
koga ednas bilo bez kondom, sekogas ke si ostane bez kondom stom luge koi se gledaat ednas ne sakaat da stavat kondom, kamo li 2ca vo -ska.
Само што ми тека една сцена од „Лепа села, лепо горе“ Фациве во тунелот ја шмекаат американската репортерка и се чудат што да прават со неа... Никола Којо: „Виљушкар како беше оно 'Кад се девојка дружи са младичима..." Виљушкар: „...биќе пуна главичима“ Никола Којо: „Тако је!“
Дечкииии... имав пред некој ден односи со дечко ми.... и немавме кондом.. Тој го тргна на време, 5 минути можеби пред да сврши ама сепак се плашам да не можам да останам трудна..... Треба да добијам на 27ми ии таква целата паничам.. (
Vaka sea...gledam deka ima mnogu devojki koi imaat odnosi bez kondom so nivnite deckovci...sto mislam i deka e normalno koga si podolgo vreme so nekoj vo vrska... Jas odsekogas sum bila protiv imanje odnosi bez kondom i sekogas sum im zborela na moite drugarki deka ke napravat belja...so ogled na toa sto relativno kasno ja izgubiv nevinosta(23) ne sakav ni da pomislam da iam odnosi bez kondom i duri koga koristevme kondom ne svrsuvase vo mene tuku go vadese...se imase sluceno nekolku pati da ni se skine kondomot dodeka e on vo mene taka da imalo kontakti i na golo .... odsekogas sum imala problemi so menstruacijata...znaci odsekogas i mislev deka koga ke imam odnosi ke se sredi...nazalost ne se sredi...nikogas ne dobivam redovno mesntruacija...prviot pat koga imavme odnosi bez kondom ne mozev da prestanam da mislam na toa koga ke dobijam...mi kasnese mesec dena...se ispaniciv..kupiv i testovi i se...negativni bea site..otidov na ginekolog i mi rece deka sum cista kako kapka..anatomski nisto ne bese vo red...rezultati bea normalni..nemav nikakvi bolesti...sto znacese deka i decko mi nema nikakvi bolesti poso da imase ke mi prenesese toj pat koga imavme bez kondom... ginekologot mi prepisa apcinja...kontracepciski za da dobijam...tie apcinja se isto i za sprecuvanje na bremenost... taka da sega si gi pijam redovno...si dobivam redovno...ne koristime kondom...no ne svrsuva vo mene... zatoa odete na ginekolog...koga veke ne koristite kondom neka vi dadat kontracepcija...i ke bidete barem malce pomirni odkolku koga ne koristite ni toa ni toa...
Го тргнал цели пет мин пред да сврши ???? морам да кажам вауу инаку не не си трудна .... милиони вакви прашања има разгледај малце ....
Па и тој испаничи и затоа се тргна.. ама самиот ми кажа ми доаѓа не можам да издржам.. и се тргна и дека испаничи му требаа некои 5мин дур сврши ...
Дап, тоа ми беше муабетот.. И се плашам да не сум останала трудна, затоа што во предсемената течност знае да се најде некој сперматозоид..
Не,не се секирај,така можеш само да ја одложиш менструацијата за ден-два.Бидејќи многу често може да касни поради стрес.Затоа не се секирај,се ќе биде добро
Ахх добро е.. ништо тогаш, ќе чекам за некој ден да ми дојде.. А ова за памет, следен пат без кондом.. во никој случај! хаха