и ние исто без кондом од самиот почеток и еве ништо досега..а овој и претходниот месец мн паничев да не сум трудна, ми каснеше 3-4 дена
taka e se slozuvam, nie nikogas ne koristime kondom ne svrsuva vo mene i ne sum trudna normalno [/quote] и ние исто без кондом од самиот почеток и еве ништо досега..а овој и претходниот месец мн паничев да не сум трудна, ми каснеше 3-4 дена [/quote] мене овој месец ми касни еве денес веќе 3 ден, ау ќе си пукнам од секирација само таму ми е паметот.
[/quote] мене овој месец ми касни еве денес веќе 3 ден, ау ќе си пукнам од секирација само таму ми е паметот. [/quote] Епа земи тест за бременост или од оние апчињана што се.. А може да ти касни од стрес.. Почекај уште малку, мене ми каснеше еднаш 2ипол недели.. и на крај добив.. не се секирај, затоа што може од стресот да ти касни.. Опушти се, знаеш колку повеќе сакаш да добиеш толку покасно ќе ти дојде, се ти е тоа до психата..
многу малку веројатност да останеш трудна освен ептен да си среќница дотолку де,и плус баш таа ден да ти е овулација ама мнооогу ретко тоа....не се секирај
Ima sansi da se ostane bremena ama sansite se minimalni i zavisi od toa kolku mu "ligavi" mali i od periodot koga imate nezastiten sex.Poso ako imate sex vo plodnite denovi sansite se mn golemi.
Значи мене и дечко ми ни се заарни без кондом, тераме вака подолго време и супер ни е. Нормално, си пазиме многу и јас си добивам редовно. тешко дека пак ќе се вратиме на кондом...
Имам слушнато дека без кондом било поубаво чувството отколу со кондом, па сакам да ве прашам бидејќи уште не сум имала односи дали првиот пат да биде со кондом или без? Ве молам одговорете ми
Ivanus ако дечкото е искусен да знае да го извади на време и ако имаш доверба во него(во смисла на преносливи болести)тогаш без кондом, но што е сигурно сигурно е и ништо нема да ти биде ако си почнеш со кондом па понатаму може кондомот да го исфрлите од игра кога ќе стекнете искуство и меѓусебна доверба. Значи мој совет со кондом
Ivanus i jas bi ti preporacala so kondom barem prviot pat radi toa sto polesno vlaga.A koga veke koa ke pomine odreden period i ke probas bez kondom (so golemo vnimanie) nema da sakas povtorno da se vratis na kondomite.Preubavo e cuvstvoto bez kondom poso poubavo se cuvstvuva
Фала ви мн девојки ... не ми треба баш за сега дека уште сум на почеток, ама подобро да си прашам нели
Секогаш со дечко ми имаме однос без кондом,не се плашам дека ќе останам бремена.Божем внимаваме па кој знае што може да испадне.Веќе долго време сме заедно,имаме доверба еден во друг и искрено не се плашам,па и да останам бремена не е толку страшно,не сме веќе деца.Инаку ако купувавме кондом за секој секс дефинитивно ќе банкнотиравме до сега
Првиот пат се разбира дека треба да биде со кондом, а и многу наредни додека не стекнете меѓусебна доверба и искуство