Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ај не го хранете тролот. Колку е проѕирна само |(

На UbavkaBube му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Му блазесвам на луѓето шо имат толку време слободно да го трошат на вакви глупости. Значи шо не оди по ова земјата.

3. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Помош ако ти треба за чување на детенцето, тука сме :) Иако ова нема блага врска со реалноста, некој си го драпа мевот :D

4. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Мислев дека до сега се имам видено, али ова е :x :x

5. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Никако! Најлошата работа е дури и при орален секс да НЕ се користи! Жените и помладите девојки забораваат дека и на тој начин можат да се добијат болести.

6. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    И ти кога практикуваш орален ставате кондом??? Па нели ти е гнасен вкусот на гума во устата?
    Или ова беше колку да се каже нешто..... :swear:

На maa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. maa

maa Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    38
    Леле колку е народот откачен...``Еле сум голема да му дам да сврше у мене``...Па и си пишувала делчевски без проблем хаха. незнам зашто уште е на сајтот оваа...

8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Лолипоп23 , девојкава само сакаше да каже дека и при орални односи може да се закачат многу болести. А тоа дали и има вкус на гума или не, е нејзина индивидуална работа.
    Не се за џабе имислени кондомите со вкусови нели? :^)
    Сосема во ред беше постот.

На Valerin и didija им се допаѓа ова.
  9. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Секако дека може да се пренесе болест, ама не верувам дека таа го практикува тоа, така да зошто џабе дели совети. Мислам, орален со кондом, ноу сенс. Затоа орален само со постојан партнер ;)
    А она за вкусовите, не сум пробала и не дискутирам, само мислам дека ако мириса на јагода не значи дека ќе имаш чувство дека јадеш јагода. Сепак е гума во прашање.
    И BTW како мажите можат да се заштитат кога пружаат оралка???? :^)

На maa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. razocarana92

razocarana92 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Lugjeee vaka jas koga imav posleden pat odnos so decko mi sve nekako kako stomak da me boli kako da imam nesto vo stomakov a isto imav i menstruacija redovno ama mene sekogas mi bila po 3-4 deka a ovoj pat mi bese 7 dena i se plasam danesum bremena a i sekogas kopga treba da svrsi on edna sekunda pred da svrsi go vagja nadvor :tmi: sovet plssss

11. razocarana92

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    a i ovoj pat krvta mi bese mnogu temna i kako grutki nekako da imav :worried:

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370

како бе срце една секунда само пред време ??? и најсигурно направи си тест ... и ке видиш што и како не мора одма да значи дека си бремена .

13. razocarana92

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    da sakam da kazam odma samo sto ke go izvadi od mene svrsuva dali im mogucnost da se ftil nekoj spermatozoid?a za test i jas toa se mislam ama neznam dali kazuva sigurno

14. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Мислам дека не си бремена сепак надвор свршил дали после 1 сек или 10 надвор си е надвор, но за да бидеш мирна напрај си тест не се скапи а во голем процент се точни ;)

15. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Менстурацијата ти треала 7 дена и ти уште прашуваш дали си бремена. Ц,ц,ц како намерно да сакате да се загрижувате за безпотребни работи. :fubar:
    Да има случај ако си трудна да ти дојде, ама тогаш крварењето е намалено и обично трае ден-два.

16. razocarana92

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    da ama mene mnogu me ispali toa sto mi bese krvta mnogu temna i se kako grutki btw i stomakov nemoze na raat da mi zastane se neso kako da imam vnatre :| a testot pokazuva sigurno ili ne?

17. beautiful87

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Хахахах stomakov nemoze na raat da mi zastane se neso kako da imam vnatre тоа ти се вика психа :) . И да си трудна ембрионот е толку мал што нема теоретски шанси ти да го осеќаш како ти мрда :D ххахаха слатко ме изнасмеа. Сето тоа ти само си го умислуваш или пак имаш гасови во стомакот :D хахаха

18. razocarana92

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    :D :D :D :D daj boze da e taka jas sakv da si zemam test eden ali neznm dali kazuva sigurno ima nekoj od tuka so koristel test za bremenost i dali pokazal tacno?????

19. beautiful87

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Јас еднаш користев и ми покажа точно т.е. негативно :) .Ти кажав во голем процент тестовите за бременост се точни, не треба да паничиш плус и си добила, направи тест па пиши.
    позз

20. razocarana92

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    vazi ke pisam uzivajte fala vi mnogu na toa sto mi pomognavte me utesivte a btw kako se koristi testot?