Му блазесвам на луѓето шо имат толку време слободно да го трошат на вакви глупости. Значи шо не оди по ова земјата.
Помош ако ти треба за чување на детенцето, тука сме Иако ова нема блага врска со реалноста, некој си го драпа мевот
Никако! Најлошата работа е дури и при орален секс да НЕ се користи! Жените и помладите девојки забораваат дека и на тој начин можат да се добијат болести.
И ти кога практикуваш орален ставате кондом??? Па нели ти е гнасен вкусот на гума во устата? Или ова беше колку да се каже нешто.....
Леле колку е народот откачен...``Еле сум голема да му дам да сврше у мене``...Па и си пишувала делчевски без проблем хаха. незнам зашто уште е на сајтот оваа...
Лолипоп23 , девојкава само сакаше да каже дека и при орални односи може да се закачат многу болести. А тоа дали и има вкус на гума или не, е нејзина индивидуална работа. Не се за џабе имислени кондомите со вкусови нели? Сосема во ред беше постот.
Секако дека може да се пренесе болест, ама не верувам дека таа го практикува тоа, така да зошто џабе дели совети. Мислам, орален со кондом, ноу сенс. Затоа орален само со постојан партнер А она за вкусовите, не сум пробала и не дискутирам, само мислам дека ако мириса на јагода не значи дека ќе имаш чувство дека јадеш јагода. Сепак е гума во прашање. И BTW како мажите можат да се заштитат кога пружаат оралка????
Lugjeee vaka jas koga imav posleden pat odnos so decko mi sve nekako kako stomak da me boli kako da imam nesto vo stomakov a isto imav i menstruacija redovno ama mene sekogas mi bila po 3-4 deka a ovoj pat mi bese 7 dena i se plasam danesum bremena a i sekogas kopga treba da svrsi on edna sekunda pred da svrsi go vagja nadvor sovet plssss
како бе срце една секунда само пред време ??? и најсигурно направи си тест ... и ке видиш што и како не мора одма да значи дека си бремена .
da sakam da kazam odma samo sto ke go izvadi od mene svrsuva dali im mogucnost da se ftil nekoj spermatozoid?a za test i jas toa se mislam ama neznam dali kazuva sigurno
Мислам дека не си бремена сепак надвор свршил дали после 1 сек или 10 надвор си е надвор, но за да бидеш мирна напрај си тест не се скапи а во голем процент се точни
Менстурацијата ти треала 7 дена и ти уште прашуваш дали си бремена. Ц,ц,ц како намерно да сакате да се загрижувате за безпотребни работи. Да има случај ако си трудна да ти дојде, ама тогаш крварењето е намалено и обично трае ден-два.
da ama mene mnogu me ispali toa sto mi bese krvta mnogu temna i se kako grutki btw i stomakov nemoze na raat da mi zastane se neso kako da imam vnatre a testot pokazuva sigurno ili ne?
Хахахах stomakov nemoze na raat da mi zastane se neso kako da imam vnatre тоа ти се вика психа . И да си трудна ембрионот е толку мал што нема теоретски шанси ти да го осеќаш како ти мрда ххахаха слатко ме изнасмеа. Сето тоа ти само си го умислуваш или пак имаш гасови во стомакот хахаха
daj boze da e taka jas sakv da si zemam test eden ali neznm dali kazuva sigurno ima nekoj od tuka so koristel test za bremenost i dali pokazal tacno?????
Јас еднаш користев и ми покажа точно т.е. негативно .Ти кажав во голем процент тестовите за бременост се точни, не треба да паничиш плус и си добила, направи тест па пиши. позз
vazi ke pisam uzivajte fala vi mnogu na toa sto mi pomognavte me utesivte a btw kako se koristi testot?