Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.815
    Допаѓања:
    23.592
    Јас немам тест правено и не ми се многу верни, но имам на гинеколог одено ми каснеше 3 недели и поќе можи, и гинекологот кога ме виде ми вика крвта згрутчена била од минатата менструација и затоа неможело да ми дојди и јас така си мислев, стомакот ко топче, ми се лошеше итн тоа е сето во мозокот :D можи не е ист проблемот ко кај тебе ама и јас мн се плашев и ништо на крајот се нормално. Јас мислам дека нема место за паника и плус тебе и ти дошло менструација позззз

2. Tadija

Tadija Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    14
    Душо смири се и не се разочарувај! Тестовите се 90% точни, земи си 3-4 доколку навистина не си сигурна,ги има во секоја аптека. Има различни видови на тестови, и на секој има упатство за употреба, прочитај си и ќе видиш! Поздрав па пиши ни што се случило!

3. razocarana92

razocarana92 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    devojki si zedov test i nema nisto ne sum bremena :) I'm sooo happy btw:fala na podrskata i na sovetite so mi gi dadovte :*

4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    ајде едно поучно клипче од мене
    <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eIRnwB39Rq0?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eIRnwB39Rq0?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

На maja8, Scarlet88, 1209 и 9 други им се допаѓа ова.
  5. bliznacka2-2

bliznacka2-2 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    zdravooooo...moram da ve prasam nesto. Imam 17 ipol godini i pred 5 dena imav odnos za prv pat. Kako sto velat koga ke imas odnos za prv pat tecelo krv, ali na mene ne mi se sluci toa. Trebase da mi dojde vcera, no eve sega mi potece krv, no poveke ne mi tece. Koga mocam me boli strasno odozdola i neznam so mi e. A gradite me bolat. Mu se slucilo li na nekoj nesto slicno? Ve molam dajte mi sovet.. :)
    [mod-kirilica:1wxxkz7w][/mod-kirilica:1wxxkz7w]

6. bliznacka2-2

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    i zaboraviv da kazam..prviot pat mi bese bez kondom. Pa strav mi e da ne se slucilo nesto so taa predsemenata tecnost.

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Близначка, прво инсталирај си кирилична поддршка или користи го модулот за кирилица на форумов :)
    За предсемената течност ич да не се секираш, не се останува бремена толку лесно од неа. Јас имам 11 месеци незаштитен сексуален однос па не сум останала :) . Нормално е да ги имаш овие симптоми кога ти е прв пат, организмот претрпува низа промени.

8. bliznacka2-2

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    еве си инсталирав..Се надевам дека тоа сеа шо ми потече крв е уствари менструација, а не од односот. И уште нешто..ти се случило ли досега кога мочаш да те боли одоздола шо дури некако престануваш??

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Близначке, нормално е, посебно ако бил малку по див сексот да те пече, а и прв пат ти е. Со текот на времето ќе немаш проблеми. Може и да не е од менструацијата ниту пак од односот крвта што ти потекла. Немој да се секираш, претрпуваш промени и тоа е тоа, не е ништо страшно, со тек на време ќе се навикнеш и нема да боли и да пече :)

10. bliznacka2-2

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    се надевам дека е од менструацијата, пошо ќе полудам ако не е од неа:D фалааа многууууу:)

11. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.441
    Допаѓања:
    22.869
    Со дечко ми имаме незаштитен секс повеќе од 1 година,па за среќа до сега нема ништо од бременост,СПБ или нешто друго. Ептен ретко користиме кондоми.Само во почетокот кога стапивме во сексуални односи и сега понекогаш кога сакаме да пробаме некои нови,инаку без заштита.

12. independent

independent Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2
    mila i jas mislev deka sum bremena isto kako tebe, vo ista situacija bev, i poradi sto se nervirav nikako ne mi doagase, no si napraviv test, i se razbira izleze negativen, taka lesno ne se ostanuva bremena :D i zamisli posle 2 dena dobiv, zatoa ne se nerviraj napravi test odma :D

[mod-kirilica:Pdg9gszi][/mod-kirilica:Pdg9gszi]

13. lionbt

lionbt Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    незнам сто да казам мене ич немие добро со кондом аи несе плашам од бременост дали ке свршам или не доволно знам сто правам сто и дасе случе

[mod-tekst:33lb0vvv][/mod-tekst:33lb0vvv]

14. acmilan

acmilan Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Здраво сакам да ве прашам нешто,имавме односи со девојката со кондом,после 10-11 саати уште еднаш но без кондом едно 5мин па после ставив кондом.Мозно ли е да остане нешто од првиот пат и да остане трудна????

15. unique-s

unique-s Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    9

Ако не си свршил не, едноставно нели ;) :lol:

16. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    346
    Добро бре барем машките имавте самодоварба во овие работи,што се случува сега .... :^)
    Секогаш кога ќе го прашам дечко ми Да не направи беља? А тој-Нее 10000 посто сигурен :lol:

17. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Имам пробано еднаш ама после тоа цело време мислев 24/7 дали сум случајно трудна
    шо ќе правам ова она
    и нареден пат без кондом кога ќе се омажам ќе биде :)

На gami му/ѝ се допаѓа ова.
  18. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
    имав секс со дечко ми со кондом тој сврше и се избриша пак намести друг се плашам да не има нешто дека не се изми

19. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    и што се превзема ако имаш згрутчена крв? Апчиња некои???

20. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    исто и јас kate-the-great, сум пробала и без, но се согласувам со тебе, мислам дека најсигурно си е кондом, бар не се мислам и не ме боли глава после пред да добијам менструација :)