Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Јас најверојатно сум алергична на латекс и неможам да имам секс со кондом, многу ме пецка после. Иначе не ми е страв, имам доверба во дечко ми освен еднаш кога ми каснеше 10 дена на промена на клима. Е тогаш го напнав пустиот ми дечко :lol:

2. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

И покрај тоа што му веруваш на дечко ти, ако не планираш да станеш мама, би требало да користиш контрацепција. Има многу девојки кои несакајки останале трудни... Така да, ако си алергична на латекс, постојат анти - беби пилули. јас не би се осмелила на 23 години да имам однос без контрацепција

3. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    Морам да признаам дека без кондом е многу поубаво, ама сепак зезната работа е тоа, што си е сигурно сигурно си е, ако не сакате да станете мамички користете дурекс :P

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  4. maricetoo

maricetoo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    MORAM I VAS DA VE PRASAM AKO NE PRECAM ... pred 5 dena imav odnos so deckoto i se skina kondomot, reagirav za 72 casa se konsultirav so lekar sto si nemase poima i mi prepisa apcinja za sprecuvanje na bremenost ! gi ispiv pred 4 dena i seuste ne mi dojde :( :( a po kalendar treba na 1 - vi no mislam deka apcinjata imaat nekoj udel i od niv treba poskoro da dobijam menstruacija ... postojat li nekoi drugi apcinja ... ve molam pomognete mi ...

[mod-kirilica:1qciqi2z][/mod-kirilica:1qciqi2z]

5. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Не мора да значи дека треба да добиеш порано...Апчињата можат и да ја одложат менструацијата...Почекај до 1-ви,има време.Штом си се напила апче,не се секирај. :)

6. maricetoo

maricetoo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    fala mnogu ! srekna sum sto ima luge kako vas :) pozz :)

7. bubuu

bubuu Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    4
    имав и јас секс т.е 2-3пати влези излези без кондом 6 саати после неговото сврсување направив тест после 16 ддена искочи негативен , имам нередовна менструација и после 2 месеца од односот , значи пред 2 дена почнав да осекам болка во градите , и отечени ми се, стомакот ми е надуен , јадам многу и мокрам многу и имам зголемен вагинален исцедок кој е повеке проѕирен него бел...дали ова се знаци на бременост или се знаци дека ке добијам со оглед на тоа со тестот ми искочи негативен , ми рекоа дека 16 дена е доволно време за да тој даде точчни резултати... ве молам каже те ми ги вашите мислења...

8. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Кога тестот излегол негативен нема потреба да се грижиш. ;) Можеби затоа што треба да добиеш се чувствуваш така. А и направи уште еден ако сакаш да си потполно сигурна, ама ако не свршил во тебе ич не се секирај. Се ќе биде во ред!

9. bubuu

bubuu Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    4
    Да но сега почнаа да ми зборат и дека мн рано сум го направила тестот 16 дена после сексот , инаку нема свршено во мене но 6 саати пред да имаме т.н секс (2-3пати влези излези), без кондом , тој имаше свршено ...

10. Noddyy

Noddyy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Hmmm... Spored ova shto go chitav... Doagjam do soznanie deka ne sum bremena...
    No.. sepak.. da si prasham..
    Dali e rizichno .. da zabremenam.. A toj ne svrshi vo mene.. no go izvadi.. i odma svrshi... ?! .. Dobiv na 01, a toa se sluchi denes... shto znachi ne mi se plodni denovi.. mi vika deka ne svrshil vo mene... ( kako i da e.. ne sum iskusna vo ova, zatoa prashuvam) :/

[mod-kirilica:3h7f46l6][/mod-kirilica:3h7f46l6]

11. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Ноди, не сакам да те плашам, но има шанси да останеш бремена од пред семената течност.
    Баш пред некој ден правев муабет со мајка ми за ова и ми кажа дека она останала бремена откако вечерта имале секс со татко ми, преноќевале и утрото пак имале секс, но нели татко ми не свршил во неа, ама ете или останало нешто од претходно или од пред семената течност останала бремена.
    Како и да е, се надевам нема да забременееш, млада си уште. Нареден пат, не чекајте тој да дојде до свршување, порано нека го извади надвор од тебе или пак со кондом имајте односи. Внимавајте, многу сте мали за деца.

На Noddyy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Noddyy

Noddyy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Epa... nz sho da praam :(
    Kje chekam... da vidam dali kje dobijam.. pa kje ve izvestam...
    Ako mi kasni 3-4 dena...
    kje baram help pak od vas :$ :/

[mod-kirilica:1e475wq4][/mod-kirilica:1e475wq4]

13. Noddyy

Noddyy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Но... сепак има место за паника ?!
    И што да направам во најбрз можен рок... ?! :/

14. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Не се останува така едноставно бремена, но треба да знаеш дека никогаш не можеш да бидеш 100% сигурна во тоа некогаш кога најмалку очекуваш може да се случи, и затоа најдобро е да си користите кондом ;)

15. Noddyy

Noddyy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Да.. така е ...
    бтв.. да прашам уште нешо ..
    Зашо после секс (не сум искусна баш.. 2 пат ми е)... сеуште малце ми се појавува крв ?!
    Нормално е ? :worried:

16. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Нормално е не се секирај. Дека и втор пат ти било. Ќе исчезне заедно со болката. Така е на почетокот.

На Noddyy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Noddyy

Noddyy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Фала најмногу..
    Сеа се осеќам малце боље.. хух..
    Се надевам дека се ќе биде океј..
    Патем.. на гинеколог коа се иде.. можеш сам да идеш или со другарка.. или бараат родител нешо такво..?!
    Зашо нз кај.. иам слушнато дека треба и родител со тебе ..

18. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Не треба родител со тебе.
    Земај си другарка и направи си еден преглед. :)

19. strelecF

strelecF Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    14
    девојки дај ве молам помагајтееееее...можеби не треба да паничам олку многу али стварно ми е страв да не сум бремена :sweat:
    имам редовен секс со дечко ми меѓутоа без кондом и некогаш тераме до 5-6 партии и навистина ми е страв да не сум бремена.не знам зошто секогаш ми идат овие мисли , не дека немам доверба во дечко ми, меѓутоа кога ги читам коментариве со пред семена течност ме фаќа страв...
    он никогаш у мене не свршил, меѓутоа страв ми е ради случаевиве дека можеш да забремениш од предсемена течност.
    треба да добијам наредна недела а од сега више паника ме фаќа.....остај друго почнува да ми се врти и да ми се поврака.не знам дали тоа е од цело време што мислам на ова или стварно можно е да има нешто..
    18 години имам и не сакам да суммм
    ај плс утеха ми треба !
    ве сакам :*

20. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Нема утеха ни на небо ни на земја...
    Треба да се изгориш за да сфатиш дека вклучениот шпорет е жежок ?!
    Ќе бидеш под тој стрес после секој однос додека не забремениш...после други стресови ќе ти дојдат.
    Користете кондом во иднина не бидете себични -Вие сами ќе си бидете криви ако станете млади родители
    ама детето што е криво да има трауми и стресови и несреќно детство што се случува кај повеќето деца настанати од млади несовесни родители.
    Можеби не си трудна ,можеби ти касни ако си настината.
    Почекај уште некој ден ако не ти дојде купи тест за бременост или оди кај гинеколог.
    Ама внимавај во иднина.
    Не се повредувај самата и не си го уништувај животот има многу други кои ќе се обидуваат .