Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    Де бе Кате...пропаганда за кондоми водиш :?: Кај се забега од темава...па и деца еееее го уплаши девојчето :tmi:

Иначе Стрелец де де...не се потресувај! Не си само ти што имаш без кондом...така да беше лесно ја до сега минимум 4 деца ќе родев :lol: Ако го вади на време не се секирај нема да останеш бремена на 18 год...а предсемена течност епа девојко ако си 1 во 1000 купи си тест! И другпат за да не се мислиш трудна си или не..користете кондоми :!:

2. Incroyable

Incroyable Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    31
    Не би рекла дека така се забременува како што рече Queen.S, до сега пола Македонија ќе беше со по 7-8 деца :) Луѓе пробуваат со години, па не им успева. Но, сепак за друг пат со кондом па нема да чукаш глава после. И навистина не ми е јасно, која е причината за секс без кондом кога може да дојде до секакви болести и триста чуда, бременост и што не, додека можете да имате секс СО кондом без никаков ризик и исто така да уживате во него.

3. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    dali e tolku strasno da imas seks bez kondom iako si vo dolga vrska so partnerot,higienata e 100%, dali e tolku mn strasno kako so pro4itav vo eden post ?

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Па не дека е нешто многу страшно, сепак не е само до хигиената, никогаш неможе да си 100% сигурна во партнерот нели?
    Друга работа е што пак може да се јават габични инфекции како кандида на пример, ама не е нешто многу страшно. Друга работа е онаа можност за збременување од предсемената тешност, но доколку пиеш апчиња за контрацепција не би имало никаков ризик од забременување.
    Јас имам секс без кондом веќе 2 години па не ми се случило нешто несакано, посетувам редовно гинеколог, не зимам апчиња за контрацепција па до сега се е во ред ;)

5. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    фала мн :D ... за ова бев свесна но сепак во темата со ја читав тоа беше прикажано на мн постаршен начин односно вредностите на нештата беа мн зголемени па затоа се исплашив

6. nataly-13

nataly-13 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    zravo devojki...prv pat imav odnos, bez kondom ne svrsi u mene ama mi e strav da ne mozam da zabremenam od predsemena tecnost...trebase da dobiam na 24/25 ama uste nemam, mi se laci nekoja kafenikava tecnost a ponegogas samo krv, a seto ova se desi pred 2 dena. ve molam za sovet (dali da pijam apcinja za den potoa??)

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Прво пишувај на кирилица. Второ не си бремена затоа што се се случило пред 2 дена, плус дечкото не свршил во тебе. Од предсемената течност мали се шансите да останеш бремена, затоа што ако се остануваше така лесно бремена, досега ќе имав дете од 2 месеца.

8. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Јас мислам дека се претера веќе со таа предсемена течност, ама девојки не сте трудни ако не свршил во вас!!!!!

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  9. nataly-13

nataly-13 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    да ама денес од сабајле ми беше нешто лошо и цело време ми се иде у вц и повремено ми тече по малку крв. Ве молам дајте ми совет дали да се напијам од тие апчињата ден потоа

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    ЛЕле значи не е можно да си бремена бре аман веќе! Ти тече крв затоа што пред 2 дена си имала односи а лошо ти е затѕоа што после првиот однос организамот претрпува промени! Бреј веќе аман! :@

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.110
    Допаѓања:
    67.002
    Апчињата не за џабе се викаат ден потоа. Колку време помина од односот?

Oфи, јас како што сфатив имала прв пат без кондом, а не прв прв пат :wasntme:

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Незнам, можеби, ама не се изјаснила убаво :?: Јас ја разбрав дека прв пат воопшто имала односи и тоа без кондом.

13. nataly-13

nataly-13 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    да прв пат имав однос и тоа пред 3 дена поточно 70 часа.

14. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.110
    Допаѓања:
    67.002
    Ааааа и прв пат реши без кондом да се сефтосаш,а?
    Штом поминале три дена апчето веќе нема да има функција. За бремена не си, не се секирај.

15. nataly-13

nataly-13 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Дали се нормални такви реакции после прв однос и дали воопшто можам да останам бремена иако не сврши у мене?

16. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.110
    Допаѓања:
    67.002
    Нормални се, а шансите да си бремена се минимални. Не свршил во тебе, многу тешко се забременува од предсемената течност. Ајде без стрес, па ќе добиеш побрзо.

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    за да ти останеш бремена треба типот да исфрли сперма во твојата вагина
    јајце клетка+сперма=бебе

ако тој не свршил во твојата вагина, не можеш да останеш бремена
    ако пак те фака паника и имаш чудни симптоми оди во аптека, купи си тест за бременост, или пак оди на лекар, и нека те тестираа преку крвта 100000% сигурно, иако тестот е 99,9%сигурен, ама посигурно е со крвта тестирањето

па кажи што си направила

18. nataly-13

nataly-13 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Дали преку крв ке покажува после 3 дена?

19. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.110
    Допаѓања:
    67.002
    Забога девојче, освести се. Три дена поминале, ако требало да добиеш на 25 не ти ни биле плодни денови. Почекај да добиеш, не туку тестови ќе правиш, па и преку крв уште. Раное. И друг пат памет во глава, не одма без кондом, па вака ќе си ја чукаш главата. Прво се вика оп, па се скока.

20. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.797
    ^^нема,треба да поминат барем 10 дена