Исто и јас потајно сакам . На почетокот практикувавме со кондом, а после откако стекнавме меѓусебна доверба почнавме без и е многу поубаво
Јас имам долга врска со човекот што го сакам најмногу на планетата,но еве и после толку време сеуште сакам секс со кондом ,не затоа што се плашам од болести ,туку затоа што се плашам од бременост и иако најмногу од се сакам да имам деца ,се плашам дека доколку сега се случи тоа ќе немам доволно пари да го одгледувам,нема да бидам добра мајка итн. т е . 300 филмови си правам во главата и не можам да му се препуштам на сексот ,како што тоа го правам инаку. Сите ми се потсмеваат ,дури не зафркаваат дека ако Дурекс води статистика за тоа кој пар троши најмногу пари на кондоми,ние ќе добиеме награда ,со оглед на тоа што даваме некогаш и 2000 денари за кондоми месечно,што е премногу,ама не можам да си помогнам и среќа што ме трпи ваков паничар каков што сум. Само два пати сум имала секс без кондом ,но доволно за да знам дека разликата е огромна и иако премногу сакам да ги фрлам кондомите и никогаш веќе да не ги употребуваме, сепак знам дека стравот ќе ми го украде оргазамот.
Јас сакам првиот пат да ми биде без кондом, ама да прашам кога треба да почнам со контрацептивни пилули? Секако дека ќе се советувам со гинеколог пред тоа..
Дурекс е луксуз бе. Ја плаќаш марката , кондом си е кондом. 120 ден за три кондоми! Претераа искрено. Јас дооолго време сум практикувала секс со кондоми од 10 денари, тие SURE и ништо досега не се случило, па и свршувал во мене. Еднаш зедов да го тестирам, со нокт влечев тргав и едвај се скина. Го направив тоа со дурекс и истото се случи. Си експериментирав. Финтата е правилно да се намести, тогаш се нема гајле.
здраво девојки нова сум овде и сакам да прашам нешто! Со дечко ми пробавме да имаме секс за прв пат..меѓутоа не успеа да ме скини прво пробавме со кондом па подоцна без но безуспешно сакам да прашам далии може нешто да ми се случи поради предсемената течност да ме оплоди?? чувствувам мачнина некако во стомакот лошо ми е некогаш?? загрижена сум!
НАјверојатно ништо не е, ама се е можно затоа надобро да си одиш на гинеколог, или почекај да видиш дали ќе добиеш менструација.
Ако не пенетрирал во тебе не може,неможе ниту со спермата а не па со предсемена зборувам ако е од надвор,мора да си влезе течноста внатре за да оплоди јајце клетка,не е туку така тоа.Така да не верувам
епа сеуште не сум скината што значи малце потешко така од надвор и + не сврши во мене туку надвор од мене настрана
Девојките имаат напишано премногу пати за оваа предсемена течност,дека има можност да се забремени ама шансите се 1 во 1000 и помалку,а кај тебе не верувам,нема шанси!А тоа што ти се лоши е од паника,не ти е ништо не се секирај
Ако стварно имаш 16 години мислам дека не е добро да примаш контрацепција заради тоа што хормоните сеуште не ти се смирени.Во принцип контрацептивните таблети се за над 18 години.Е сега јас не знам колкав е твојот дечко ,но доколку е на твоја возраст искрено не би ти препорачала тоа да го правиш без кондом од проста причина што и двајцата сте неискусни ,а за "беља" треба многу малку.
Секс без конодм?! На денешно време? Колку и да мислите дека го познавате некого, не ( освен сопруг ) па можеби и тогаш треба да си ја знаете меѓусебно здравствена состојба. Тоа е основен и најважен предуслов за здраво поколение. А да не зборувам за толку многу болести. Од најситни инфекции, до многу покомплицирани болести кои можат засекогаш да ви го запечатат животот.
Не те ни скинал а прашуваш дали може да си бремена?! Аман. Ако имаш 22 години како што ти пишува на профилот засрами се што поставуваш вакво прашање.
девојкииии што ви е што толку паникаааа.Па имам односии и ми нема дојдено цела година што значи на бебево убаво му е внатре усте една планира да се остани ))))))))))) Не се секирајтеее. мене ми иде кога како не ми е редовна ич,посетувам гинеколог и тоа е . Пред да дојди ме мачи болки имам ептен и нема да ми дојди. Ај му се молам на бога нека испукаа векеее бебево ))))))))))))
А бе девојки НИКОЈ нема да ме убеди дека помалку од 1 мм дебелина ви прави разлика во чувството при секс.Дај не лупетајте.Срамота е на денешно време да се има секс без кондом,освен ако сакате да забремените.Сами ради иритираност од глупостите што сте ги испопишале,па нека се ајде 70 % од девојките,се регистрирав.
Mozes da ostanes bremena no toa se slucuva mnogo retko prvin treba da si vo plodni denovi i da svrsi vo tebe. no sepak ima sansi i koga ne svrsuva vo tebe a da ostanes bremena bidejci maskite dozivuuvaat povece pati orgaza.taka sum citala mislam deka bese bas na ovoj sajt
Zdravo feminkiii ... Imamm 16 ipol godinii i na 05 03 ovaa godina za prv pat imav seksualen odnos.. prviot pat i vtoriot pat imavme nezastiten seks bez kondom, no sepak toj ne svrsi vo mene... no od koga imav prv seksualen odnos seuste nemam dobieno menstruacija, mi kasni cela nedela mozno li da e sum bremena> zgora na toa pred 4 dena koga imavme seks se skina konodomot no vednas se napiv apce ,,den potoa" ... ve molam za brz odgoooovor od nekoj poiskusen.. Odnapred blagodarna ..
Ако не свршил во тебе мислам дека нема потреба од паника,а тоа што немаш циклус може психички да си оптеретена.Сепак направи тест за бременост и реши ја дилемата.поззз