Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. seksi

seksi Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    113
    А може е и машко што се глупира и занимава на форумот.

2. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Тоа е индивидуално чувство, ако ти сметаш дека нема разлика, еве лично за мене има.
    Не е дебелината на кондомот во прашање, туку чувството дека гумен материјал ти влегува во внатрешноста.
    Сега се разбираме?
    И пак да напоменам дека до индивидуална определба е СО или БЕЗ кондом. Па и ти некако ми изгледаш како БЕЗ кондом да си направен... м? :?:
    Ако има или нема некоја желба да забремени, не треба ти да и береш гајле.

На Minnie93, Meggy, lolyta777 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Само да надополнам ако нема за тебе разлика ете и саламата јади ја заедно со обвивката, станува збор за иста дебелина, не треба да ти прави разлика!

На 1209, Meggy, lolyta777 и 3 други им се допаѓа ова.
  4. abeajde

abeajde Нов член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    16
    Ако не си го познавате партнерот Кондом обавезно, за сите остали категории Кондом фрее....иначе не лупетајте дека е исто со и без кондом...хахахах...голо си е голо....хахаха

5. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Нормално дека има разлика. И тоа кај мене огромна!
    Со кондом ич не ми е убаво, ама ич. И поинаков звук се слуша при пенетрација, абе бегај осеќам гума. |(
    А и имам приметено, дека со кондом не можам да свршам.
    А без куробранка, одма. :wasntme: :lol:

На lolyta777, Trendafilka, ANELIJA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. abeajde

abeajde Нов член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    16
    А башка при забрзување и зголемен интензитет почиња да мириса на гума...хааххахаха...куробранката во фиока...и сите срекни и весели...аххахах

7. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Ма каков кондом бре, секави сме пробале со мојот партнер(ама тоа на почетокот на врската)јас бев главиниот иницијатор на кондом немој ке останам трудна... како да не.еве 2 години како не користиме(МАНТИЛ)хахахаи можам да кажам дека е 100 пати поубаво.А и плус тоа бев за 1 пат на гинеколог и брисот ми е супер немам ништо чиста сум.........ЗДРАВА МИ Е :lol: :D

На Minnie93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. makedonceee

makedonceee Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    dobra rabota

9. makedonceee

makedonceee Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
  10. blubell

blubell Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    13
    Кондом обавезно ако не го знаеш партнерот што како правел претходно со која...кој......или не си сигурна во него да не те затрудни
    Јас и дечко ми и двајцата не сакаме кондом, 4 години имаме односи и супер ни е! ;)

11. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Не се глупости туку се лични мислења. Зошто да е срамота да се има секс без кондом, без желба за забременување? На некој му е убаво така, немаш ти тука што да креваш толкава паника околу тоа. Исто прашање како дали мазохизмот е добар на пример. Некому му годи, некому не.
    Ако не си уверен дека има разлика, пробај и вака и така, што да ти кажам. Јас ниту знам како е да се има секс, или уште помалку со или без кондом, меѓутоа по моја женска логика знам дека кондомот има врска. Материјалот, или како да го наречам не знам. Тоа нешто влегува во тебе.

12. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Да се надоврзам на муабетот, не сакам кондоми и ДА, се осеќа разликата, непријатно е чувството, ми смета и не можам да доживеам оргазам. Многу е поубаво чувството без кондом затоа што има директен допир, нема ништо измеѓу, нема гумичка . Можеби моја среќа е што секогаш прва си ја завршувам работата, па потоа следи гумичката... :lol: ;)
    Со оглед на тоа дека во моментов не сакаме да имаме уште едно дете, барем не сега, користиме заштита, најмногу ни одговараат lifesyle kondomite-розеви или црвени, иако не ги сакаме ги користиме, тоа е единствената причина за употреба на кондоми затоа што доволно се познаваме (па нели во брак сме и му верувам дека сум му единствена) и не се плашиме од секс. преносливи болести и инфекции.
    Мој совет е секогаш да се користи кондом при секс со недоволно проверен партнер, за да си ги избегнете несаканите последици (тука не мислам само на бебе....)

На ANELIJA му/ѝ се допаѓа ова.
  13. vercence

vercence Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    0
    Имам една мака дечко ми сврши во мене, а ми е десети ден значи средно плоден. Веднаш во рок од 1 час се напив Норлево и ми кажаа дека тие биле сигурни. Што мислите вие? Дали имате некакво искуство?

14. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130

Има тема контрацептивни таблети, таму пишува се за ова. :)

15. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Сигурни се, барем јас немав проблеми, освен кога добив првите 2-3 дена ми течеше некоја кафеава течност, па потоа прокрварив нормално како секогаш.

16. vercence

vercence Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    0
    Значи сега викате дека нема опасност од бременост,веднаш го испив, но дали е штето да не знае некој

17. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    нема опасност од бременост и не се штетни доколку се земаат во разумни количини значи 2 пати годишно,т.е еднаш на 6 месеци :)

18. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Штетно е доколку се конзумира повеќе од 2 годишно, на 6 месеци по едно и се разбира дека воопшто да не се конзумира е најубаво.

19. vercence

vercence Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    0
    Прв пат ми е да земам, многу беше опасно затоа ги зедов и ми кажаа дека не се штетни и дека спречуваат 98% од случаевите, но сепак да си прашам овде дали знае некој

20. catty

catty Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    19
    душичке без гајле сигури се дефинитивно,немаш од што да се плашиш,мене ми се случи сосема случајно...заштитата се скинала :worried: :sweat: :$ и ми беа плодни денови да не кажам и најплодниот ден според мерењата,но за моја среќа моето сакано срце само да не се секирам толку многу се заангажира што се обрати во 3 часот по полноќ :$ кај негов близок другар специјалист гиниколог и се распраша за се...под се подразбирам и за недај боже,утре друг ден ке си сакаме детенце детенце,ова она,да не се хормонални и што ти не и му кажа дека не се штетни,нормално како што пишале и пртходно највеќе 2 пати годишно,значи да не се претерува,а дека се сигурни,сигурни се!!!
    така да нема место и потреба од паники..поздрав :)