размислувате ли за последиците од таа таблета која ја земате,сте се запрашале ли како таа делува и што ви прави во вашето тело?!?!
Zdravo zenski,nova si na forumov no mi treba eden sovet so decko mi imavme sex bez kondom,za vreme na seksot nemame primeteno deka pod glavicata mu ima puknato nekoj kapilar(najverojatno e kapilar,ne znaeme so e tocno,mu se nema sluceno do sega),pred da eakulira nadvor od mene vidovme,ustvari celo vreme sme imale seks so krv.Sega imam malku grcevi vo stomakot dali e mozno nesto da mi se ima slceno,dali e mozno da se zatrujam ili pak toa so urina ke se isfli.Iskreno mn se isplasiv,a i nz dali e vo red toa so mu tecese krv.Dali ima nekoj nesto slicno doziveano.Ve molam za sovet.blagodaram
Девојче, не мочаш од таму кај што ти влага, како би исфрлила со урина??? Ќе се исфрли тоа самото во секој случај (ама не со урина), вагината сама се прочистува.Е сега, јас мислам дека доколку дечко ти е здрав не може ништо да ти се случи, ама може не е лошо он да отиде на лекар да утврди од што му течело крв.
hhaha vo panika svasta pisuvam .inace blagodaram so me ispravi kolku so znam zdrav e ,a ke mu kazam za lekar da s se proveri.blaodaram
Ако не отиде на лекар нема да знаете што се случило, може и да е само мала повреда, а може и да е нешто друго. Затоа најдобро нека отиде на дерматолог.
сегашниот дечко е единствен што имам секс редовен без кондом затоа што имам потполна доверба затоа што секогаш разговараме за сексот за здравјето за последиците све доколку немам доверба се знај дека ќе користам заштита а ако дечкоми не е чист во секоја смисла на зборот не би била со него под никаков случај
Ви благодарам,имам потполна доверба во него,дискутира ме за се,прв ми е и секако знам дека нема болести.Ви благодарам за советите,бевме на лекар,се е во ред,мал повреда му дадоа некоја маст да се мачка.
^ Абре какви минимални? Шансите се никакви? Ај објасни како е возможно да не свршил во неа, а да останала трудна? Да не скокне некој сперматозоид (кој случајно има опавче во форма на федерче) праааааво во нејзината матка и бам! судир со јајце-клетка. Оф
Минимални шанси има заради предсемената течност во која може да има некој сперматозоид кој пак може да оплоди јајце клетка .
Девојки а колкави се шансите да влезе сперма во вагината ако партнерот сврши на вагина и во близина????Мене ми е страв при бришење да не влегло сперма
тешко бидејќи за да се оплоди треба да има одредена температура во матката да се плодни денови и да се сврши длабоко внатре во матката
не да ви се правам паметна но кога имате секс без кондом кога маЖот еднаШ ејакулирал следниот пат мислам на едно подруго сперматозоидите се наогаат сеуШте во предсемената теЧност и вториот пат и без да ејакулира моЖно е да Жената остане бремена секако Шансите се минимални но постои моЖност затоа Женски внимавајте и сватете го ова како нај добро намерен совет
Lilith Диететски суплемент Женски афродизијак во прав Lilith провоцира силна сексуална желба кај женатa и ја зголемува вагиналната секреција. Lilith ja спречува женскатасексуалната аверзија, сексуалното студенило, вагиналната сувост. Овој производ е безбоен, без мирис и растворлив во различни пијалоци (вино, кафе, млеко). Погоден е за долготрајно користење, не е токсичен , не создава зависност, безбеден е и сигурен по здравјето. Состав: PunicaGranatumL., Cuscuta chinensis Lam, Fructus Caryophylli, Cyperu srotundus Linn, Medical starch, Poria Cocos, Hyoscyamus niger L., Zijderups Chrysalis poeder Употреба и дозирање: ставете го правот од кесичката во чаша топла вода или во друг пијалок 5 минути пред сексуалниот однос Спецификација: 2500mg*5 кесички/ кутија Наменет е за возрасни жени Предупредување: не е наменет за користење кога жената е во менструален циклус, во текот на бременоста и периодот на доење. 1550 денари
Ma какви добри реклами, просто па истрчаш и да си ги купиш производиве Ајде кој е ЗА, да купиме пред да се потрошат, 100% навалица ќе има