Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. AnGyY

AnGyY Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    5
    Имам 18 години и прв пат пробавме без кондом, не сврши во мене, и го праевме првата недела од ко ми заврси не се секјавам точно кој ден првите 2-3 дена.Овие дена треба да ми дојди и многу ми е страв..вчера почна да ми течи кафеаво и тоа многу малце, никогас така не ми почнала менструација дали е можно да сум бремена :(

2. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.559
    не не си бремена ...и мене секој месец ми почнува како кафенаста нијанса да тече ...тоа е додека да пробие

3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Штом не свршил во тебе, не си бремена. Не се нервирај затоа што од нервози може да ти се поремети циклусот. Сигурно ти е така затоа што уште не пробило. Ако толку ти е страв, нареден пат користете кондом и ќе си бидеш мирна.

4. AnGyY

AnGyY Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    5
    Фала ви многу, а иначе да од сега не ризикувам пак :D

5. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Подобро да не ризикуваш. Јас само еднаш имав храброст да пробам секс без кондом и како за инает тој месец цела недела ми каснеше. Многу се испаничив и од тогаш одам само на сигурно. :D

6. karamba

karamba Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Со девојка ми сме заедно подолго време и за тоа време ниту еднаш не сме имале однос со кондом, ниту првиот пат.

Секс без кондом, да се чуствува разликата и поубаво е и за двајцата.

Кој нема пробано треба да проба, но притоа девојки осигурајте се колкава е потенцијата на вашиот партнер односно колку време му треба да сврши. Доколку е издржлив ќе немате гајле, ама ако е некој што може да издржи само 2-3 мин највеќе е тогаш веќе имате проблем. За да ја зголемите потенцијата на вашиот партнер натерајте го да вежба/спортува нешто и да јаде повеќе зеленчук и овошје.

Сексот без кондом знае да биде ризичен и од друга страна. СПБ се опасна работа. Исто така морате да бидете сигурни дека вашиот ја одржува хигиената на неговиот алат.

7. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Ако не спортува и ако не јаде зеленчук не е издржлив?

8. karamba

karamba Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0

не реков такво нешто. но тоа ќе го напраи поиздржлив и сексот подобар.

9. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Mаж ми се утепува од јадење зеленчук, спортува да, и тоа многу....а некад издржува цели 7 мин. ....да, до зеленчукот е :rofl: :rofl: :rofl:
    Немојте вакви работи на други места да кажувате, ќе ви се смеат, тука барем сте анонимни.

На firequeenn му/ѝ се допаѓа ова.
  10. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Не не ,е не реков јас такво нешто. Ама Карамба имаше напишано па ми беше као.. :^)

11. wish

wish Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    233

ептем се изнасмеав на коментаров...си успеала на вистински и убав начин да ја кажеш вистината со една реченица..така е,не е до зеленчукот и спортот...скраја да е ако е така...ќе се потепавме јадејки портокали и лимуни трчајќи до бесвест....издржливоста е содржана во генетскиот матерјал на човекот...

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Оф-топик сум, ама морав :D
    Од кога се портокалите и лимуните зеленчук? :D

На Monchence, lolyta777, Tannaa13 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: се изнасмеав со зеленчукот...
    а да, според мене секс без кондом е премногу ризично, ако веќе партнерите се решат на тој чекор треба премногу да внимаваат

14. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ние си имаме без кондом веке 2 ипол години. Ништо не се случило до сега, внимаваме многу и двајцата :)

15. shaa

shaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    7
    Шест години сум со дечко ми со некои паузи и досега ни еднаш не сме имале со кондом навистина незнам како може толку многу да се контролира а зеленчукот ме насмеја и мене

16. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Феминки помагајте имам еден проблем. :(

Значи вака, дечко ми во последно време многу инсистира да имаме секс без кондом. Поубаво му било така, а вика и мене дека ќе ми било поубаво, дека можел да се контролира, да не се плашам и слично. Ама мене искрено многу ми е страв. Имаме пробано без кондом, не осетив некоја разлика. Мене после тоа ми каснеше неколку дена, се извадив од памет, но за среќа добив и си реков дека веќе нема да ризикувам. За сексуално преносливи болести не се плашам затоа што е здрав, сигурна сум, и во врска со тоа имаме целосна доверба еден во друг.

Што да правам, навистина не ми се ризикува, но тој многу настојува? :worried:

17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    епа душичке мој проблем, ако доволно го познаваш дечко ти и ако знаеш дека не е способен да направи нешто слободно и без гајле :) сигурно сте долго време заедно и не е толку почетник и без памет да направи нешто за подоцна да се каете и двајцата така да ако имаш доверба во него слободно :*

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Довербата не е проблем, имам доверба во него, само што јас сум голема паничарка. Ако ми закасни ден-два веднаш помислувам на бременост, а уште ми е рано за тоа, па не би сакала секој месец да се тресам дури да добијам.

19. A.M

A.M Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ги има некој пробано таблетите "за ден потоа"?Размислував да ги купам ама страв ми е после да не има несакани последици...

20. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

seks/apce-za-den-potoa-t1453/