Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. AnGyY

AnGyY Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    5
    Имам 18 години и прв пат пробавме без кондом, не сврши во мене, и го праевме првата недела од ко ми заврси не се секјавам точно кој ден првите 2-3 дена.Овие дена треба да ми дојди и многу ми е страв..вчера почна да ми течи кафеаво и тоа многу малце, никогас така не ми почнала менструација дали е можно да сум бремена :(

2. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.676
    Допаѓања:
    4.646
    не не си бремена ...и мене секој месец ми почнува како кафенаста нијанса да тече ...тоа е додека да пробие

3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Штом не свршил во тебе, не си бремена. Не се нервирај затоа што од нервози може да ти се поремети циклусот. Сигурно ти е така затоа што уште не пробило. Ако толку ти е страв, нареден пат користете кондом и ќе си бидеш мирна.

4. AnGyY

AnGyY Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    5
    Фала ви многу, а иначе да од сега не ризикувам пак :D

5. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Подобро да не ризикуваш. Јас само еднаш имав храброст да пробам секс без кондом и како за инает тој месец цела недела ми каснеше. Многу се испаничив и од тогаш одам само на сигурно. :D

6. karamba

karamba Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Со девојка ми сме заедно подолго време и за тоа време ниту еднаш не сме имале однос со кондом, ниту првиот пат.

Секс без кондом, да се чуствува разликата и поубаво е и за двајцата.

Кој нема пробано треба да проба, но притоа девојки осигурајте се колкава е потенцијата на вашиот партнер односно колку време му треба да сврши. Доколку е издржлив ќе немате гајле, ама ако е некој што може да издржи само 2-3 мин највеќе е тогаш веќе имате проблем. За да ја зголемите потенцијата на вашиот партнер натерајте го да вежба/спортува нешто и да јаде повеќе зеленчук и овошје.

Сексот без кондом знае да биде ризичен и од друга страна. СПБ се опасна работа. Исто така морате да бидете сигурни дека вашиот ја одржува хигиената на неговиот алат.

7. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    Ако не спортува и ако не јаде зеленчук не е издржлив?

8. karamba

karamba Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0

не реков такво нешто. но тоа ќе го напраи поиздржлив и сексот подобар.

9. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.905
    Mаж ми се утепува од јадење зеленчук, спортува да, и тоа многу....а некад издржува цели 7 мин. ....да, до зеленчукот е :rofl: :rofl: :rofl:
    Немојте вакви работи на други места да кажувате, ќе ви се смеат, тука барем сте анонимни.

На firequeenn му/ѝ се допаѓа ова.
  10. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    Не не ,е не реков јас такво нешто. Ама Карамба имаше напишано па ми беше као.. :^)

11. wish

wish Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    233

ептем се изнасмеав на коментаров...си успеала на вистински и убав начин да ја кажеш вистината со една реченица..така е,не е до зеленчукот и спортот...скраја да е ако е така...ќе се потепавме јадејки портокали и лимуни трчајќи до бесвест....издржливоста е содржана во генетскиот матерјал на човекот...

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    ^ Оф-топик сум, ама морав :D
    Од кога се портокалите и лимуните зеленчук? :D

На Monchence, lolyta777, Tannaa13 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: се изнасмеав со зеленчукот...
    а да, според мене секс без кондом е премногу ризично, ако веќе партнерите се решат на тој чекор треба премногу да внимаваат

14. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ние си имаме без кондом веке 2 ипол години. Ништо не се случило до сега, внимаваме многу и двајцата :)

15. shaa

shaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    7
    Шест години сум со дечко ми со некои паузи и досега ни еднаш не сме имале со кондом навистина незнам како може толку многу да се контролира а зеленчукот ме насмеја и мене

16. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Феминки помагајте имам еден проблем. :(

Значи вака, дечко ми во последно време многу инсистира да имаме секс без кондом. Поубаво му било така, а вика и мене дека ќе ми било поубаво, дека можел да се контролира, да не се плашам и слично. Ама мене искрено многу ми е страв. Имаме пробано без кондом, не осетив некоја разлика. Мене после тоа ми каснеше неколку дена, се извадив од памет, но за среќа добив и си реков дека веќе нема да ризикувам. За сексуално преносливи болести не се плашам затоа што е здрав, сигурна сум, и во врска со тоа имаме целосна доверба еден во друг.

Што да правам, навистина не ми се ризикува, но тој многу настојува? :worried:

17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    епа душичке мој проблем, ако доволно го познаваш дечко ти и ако знаеш дека не е способен да направи нешто слободно и без гајле :) сигурно сте долго време заедно и не е толку почетник и без памет да направи нешто за подоцна да се каете и двајцата така да ако имаш доверба во него слободно :*

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Довербата не е проблем, имам доверба во него, само што јас сум голема паничарка. Ако ми закасни ден-два веднаш помислувам на бременост, а уште ми е рано за тоа, па не би сакала секој месец да се тресам дури да добијам.

19. A.M

A.M Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ги има некој пробано таблетите "за ден потоа"?Размислував да ги купам ама страв ми е после да не има несакани последици...

20. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342

seks/apce-za-den-potoa-t1453/