Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. lloovvee

lloovvee Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    27
    како тоа ти остана кондомот во натре??

2. lolooo

lolooo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    11
    Јас никогаш не користам кондом мн. ни е поубаво без но некогаш се плашам да не дојде до несакана бременост. :worried:

На mona.s му/ѝ се допаѓа ова.
  3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Ако се плашиш тогаш зошто не земеш анти-беби пилули? :?:

4. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    На една другарка и се случи :) Така, за време на секс се лизнал кондомот и во неа останал.. Одеше по гинеколози да и го вадат.

5. Ivana.82

Ivana.82 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    1
    Имавме со дечкото однос без кондом,тој не сврши во мене односно рече свршив и го извади својот пенис надвор,треба да ми дојде во недела и мн. сум нервозна,не знам дали е можно пред тоа да прснало внатре од предсемената течност.Се надевам не сум толкав баксуз мене тоа да ми се случи.Помогнете ми дали е толку лесно да се остане бремена? :worried:

6. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Значи ако рекол свршив и потоа го извадил надвор тоа значи дека свршил во тебе. Или јас нешто не сватив :?:

7. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.993
    Допаѓања:
    4.816

А зошто не си се напила апче за ден потоа, ако си имала тревога дека свршил во тебе?

Патем,стварно не ја разбирам последната реченица... т.е. прашањето... Да, толку е лесно да се остане бремена, и тоа од прв пат свршување внатре(намерно или ненамерно). Сексот не е играчка или зафрканција.

Едуцирај се малце,девојко!

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Ако уште не поминале 72 часа од односот, можеш да се напиеш Норлево, оди без рецепт. А ако е предоцна, тогаш да се надеваме дека нема ништо, ќе почекаш да видиш дали ќе добиеш.
    Да знаеш дека од вакви работи станува беља, не е ова играчка!

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Види колку е тешко за некои, за други ко за инат е најлесно на свет. Прво рекол свршив и го извадил, значи свршил во тебе? И предсемената течност не може да ПРСНЕ затоа што е во мала количина, ама и во неа може да залета сперматозоид кој може да те оплоди. Плус ако е партнерот колку тебе и не е доволно искусен аха, големи се шансите. И зошто имаш секс без кондом особено кога, без навреда, ама не си ич едуцирана??

10. Ivana.82

Ivana.82 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    1
    gresno se izraziv,sepak se raboti za nekoja mala trema...
    rece deka svrsi go izvadi i svrsi nadvor,prasav dali e mozno a sega svativ deka e mozno pred toa da prsnaloo pa potoa povtorno nadvor..nemora vednash da mi zameruvate i da me napagate,imam trema sepak pobarav samo sovet..blagodaram

11. kapsa88

kapsa88 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    МОЖЕБИ И ДЕЧКО ТИ НЕ ЗНАЕЛ ДАЛИ ПРСНАЛО ВНАТРЕ ИЛИ НЕ ИЛИ ПАК НЕ ОСЕТИЛ КОГА ПРСНАЛО ВНАТРЕ АМА ТОА Е СЕКУНДАРНО НЕКОЛКУ ПРСКАНЈА ЗА 3-4 СЕКУНДИ Е СЕГА ВИДИ ТИ КОЛКУ ВРЕМЕ ИМАЛО ДУРИ ДА ГО ИЗВАДИ.........

12. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Не користиме кондоми никогаш...сакав да прашам за анти-беби пилули..треба прво со гинеколог да се консултирам или ?

13. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Па лично за тебе е подобро да си се консултираш, ако ти е срам да одеш купи си јасмин и во упатствотои имаш точни податоци како да ги пиеш. Се почнуваат од првата ден на менструацијата и се пијат секој ден по 1 тбл. Моментално се најбезбедна хормонска терапија затоа што содржат најниско ниво на хормони и несаканите ефекти се минимални.

На Anely му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Glare

Glare Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    Веќе скоро 4 години сексуална активност и се бројат на прсти колку пати досега имаме користено кондоми со дечко ми.. па фала Богу досега ништо, се чуваме така :$

15. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.346
    Првите 5-6 пати користевме...Оттогаш го баталивме,пукна кондомот додека пенетрираше и така јако ме изжули,што му забранив да става гумчиња.Никад више,па ако сакаат 10 дечишта нека ми пиштат над глава! :rofl:

На lloovvee му/ѝ се допаѓа ова.
  16. SharmantnA

SharmantnA Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Имаш 18 години имате односи,а се плашиш да не си трудна бидејќи НЕ свриш во тебе...Зар ова е првпат тој да свршува додека имате односи? поздрав

17. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Со големо задоцнување меѓутоа ќе ти одговорам.
    Не јас не сум имала орален секс, (тоа е точно) - но тоа не значи дека не сум доволно информирана за него. И немораше веднаш да ме нападнеш бидејки сепак не кажав нешто што не е во ред нели..? :^)
    Исто така јас не укажав на еден потенцијален партнер или 10, туку воопшто напоменав. Меѓудругото никогаш не постои сигурен партнер во сексот поради две основни причини:
    - Никогаш незнаеш дали ќе те изневери и во меѓувреме ќе закачи некоја опасна болест и
    - Незнаеш дали ќе се зарази од нешто а за тоа ниту тој да не знае а ниту пак ти.
    Секако, секој за себе индивидуално си гледа на работите, само јас го посочив она што мислев дека е коректно. :)

На svezdana му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    Сексуално сум редовно активна скоро 2 год. на почетокот користевме кондоми првите неколку пати и после тоа без ,но во секој случај без кондом е поубаво

19. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    а користиш контрацепциски пилули?

20. ivanagoki

ivanagoki Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    10
    da normalno poubavo e bes taa guma da ti vleguva vnatre :) zada go osetis kako sto treba :$