Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. lloovvee

lloovvee Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    27
    како тоа ти остана кондомот во натре??

2. lolooo

lolooo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    11
    Јас никогаш не користам кондом мн. ни е поубаво без но некогаш се плашам да не дојде до несакана бременост. :worried:

На mona.s му/ѝ се допаѓа ова.
  3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Ако се плашиш тогаш зошто не земеш анти-беби пилули? :?:

4. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    На една другарка и се случи :) Така, за време на секс се лизнал кондомот и во неа останал.. Одеше по гинеколози да и го вадат.

5. Ivana.82

Ivana.82 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    1
    Имавме со дечкото однос без кондом,тој не сврши во мене односно рече свршив и го извади својот пенис надвор,треба да ми дојде во недела и мн. сум нервозна,не знам дали е можно пред тоа да прснало внатре од предсемената течност.Се надевам не сум толкав баксуз мене тоа да ми се случи.Помогнете ми дали е толку лесно да се остане бремена? :worried:

6. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.025
    Значи ако рекол свршив и потоа го извадил надвор тоа значи дека свршил во тебе. Или јас нешто не сватив :?:

7. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.131
    Допаѓања:
    5.320

А зошто не си се напила апче за ден потоа, ако си имала тревога дека свршил во тебе?

Патем,стварно не ја разбирам последната реченица... т.е. прашањето... Да, толку е лесно да се остане бремена, и тоа од прв пат свршување внатре(намерно или ненамерно). Сексот не е играчка или зафрканција.

Едуцирај се малце,девојко!

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Ако уште не поминале 72 часа од односот, можеш да се напиеш Норлево, оди без рецепт. А ако е предоцна, тогаш да се надеваме дека нема ништо, ќе почекаш да видиш дали ќе добиеш.
    Да знаеш дека од вакви работи станува беља, не е ова играчка!

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Види колку е тешко за некои, за други ко за инат е најлесно на свет. Прво рекол свршив и го извадил, значи свршил во тебе? И предсемената течност не може да ПРСНЕ затоа што е во мала количина, ама и во неа може да залета сперматозоид кој може да те оплоди. Плус ако е партнерот колку тебе и не е доволно искусен аха, големи се шансите. И зошто имаш секс без кондом особено кога, без навреда, ама не си ич едуцирана??

10. Ivana.82

Ivana.82 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    1
    gresno se izraziv,sepak se raboti za nekoja mala trema...
    rece deka svrsi go izvadi i svrsi nadvor,prasav dali e mozno a sega svativ deka e mozno pred toa da prsnaloo pa potoa povtorno nadvor..nemora vednash da mi zameruvate i da me napagate,imam trema sepak pobarav samo sovet..blagodaram

11. kapsa88

kapsa88 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    МОЖЕБИ И ДЕЧКО ТИ НЕ ЗНАЕЛ ДАЛИ ПРСНАЛО ВНАТРЕ ИЛИ НЕ ИЛИ ПАК НЕ ОСЕТИЛ КОГА ПРСНАЛО ВНАТРЕ АМА ТОА Е СЕКУНДАРНО НЕКОЛКУ ПРСКАНЈА ЗА 3-4 СЕКУНДИ Е СЕГА ВИДИ ТИ КОЛКУ ВРЕМЕ ИМАЛО ДУРИ ДА ГО ИЗВАДИ.........

12. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Не користиме кондоми никогаш...сакав да прашам за анти-беби пилули..треба прво со гинеколог да се консултирам или ?

13. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    Па лично за тебе е подобро да си се консултираш, ако ти е срам да одеш купи си јасмин и во упатствотои имаш точни податоци како да ги пиеш. Се почнуваат од првата ден на менструацијата и се пијат секој ден по 1 тбл. Моментално се најбезбедна хормонска терапија затоа што содржат најниско ниво на хормони и несаканите ефекти се минимални.

На Anely му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Glare

Glare Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    Веќе скоро 4 години сексуална активност и се бројат на прсти колку пати досега имаме користено кондоми со дечко ми.. па фала Богу досега ништо, се чуваме така :$

15. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Првите 5-6 пати користевме...Оттогаш го баталивме,пукна кондомот додека пенетрираше и така јако ме изжули,што му забранив да става гумчиња.Никад више,па ако сакаат 10 дечишта нека ми пиштат над глава! :rofl:

На lloovvee му/ѝ се допаѓа ова.
  16. SharmantnA

SharmantnA Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Имаш 18 години имате односи,а се плашиш да не си трудна бидејќи НЕ свриш во тебе...Зар ова е првпат тој да свршува додека имате односи? поздрав

17. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Со големо задоцнување меѓутоа ќе ти одговорам.
    Не јас не сум имала орален секс, (тоа е точно) - но тоа не значи дека не сум доволно информирана за него. И немораше веднаш да ме нападнеш бидејки сепак не кажав нешто што не е во ред нели..? :^)
    Исто така јас не укажав на еден потенцијален партнер или 10, туку воопшто напоменав. Меѓудругото никогаш не постои сигурен партнер во сексот поради две основни причини:
    - Никогаш незнаеш дали ќе те изневери и во меѓувреме ќе закачи некоја опасна болест и
    - Незнаеш дали ќе се зарази од нешто а за тоа ниту тој да не знае а ниту пак ти.
    Секако, секој за себе индивидуално си гледа на работите, само јас го посочив она што мислев дека е коректно. :)

На svezdana му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    Сексуално сум редовно активна скоро 2 год. на почетокот користевме кондоми првите неколку пати и после тоа без ,но во секој случај без кондом е поубаво

19. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    а користиш контрацепциски пилули?

20. ivanagoki

ivanagoki Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    10
    da normalno poubavo e bes taa guma da ti vleguva vnatre :) zada go osetis kako sto treba :$