значи луѓе вака, имав некој вид oдноси со дечко ми,но немавме секс и слични ствари .. единствено што на крајот се случи е неговото свршување на моите гаќи .. дали имам место за паника,или воопшто и да не размислувам за тоа?
Нема место за паника, не се потресувај само џабе, зашто ако се потресуваш нема да ти доаѓа од самата помисла и од стресот.Мора значи да ти го стави, и да сврши во тебе за да останеш бремена. Неможат сперматозоидите магично да пропатуваат до јајце-клетката. И навистина девојки, земете малку едуцирајте се, како може да останеш бремена кога на гаќите ти свршил. Чак и да не си носела гаки да свршел на "голо" врз тебе нема да останеш бремена. Не се останува туку така. Луѓето со години се обедуваат деца да имаат па неможат, вие ќе останете бремени зашто врз гаки ви свршил. Навистина нема смисла, мал милион вакви прашања се поставени по темиве, апсурдно е, нема логика.
Епа луге да ви се пожалам и јас,со дечко ми одиме подолго време и постојано имаме секс без кондом,и сеа ми касни 5 дена(а секогаш ми е било точно,не ми е каснело ни ден)и ми е страв да не сум бремена....зборував со него на таа тема и ми вели дека немам зашто да се нервирам,но се познава и тој паничи и му е страв иако несака да ми признае...ве молам помагајтеееееееееееее...
Не верувам дека си бремена (ако не свршил во тебе секако ). Ако свршел во тебе најверојатно ќе ти кажел, па ете ако се плашиш толку направи си еден тест, околу 130 денари е во аптека, точен е уште по првиот ден од доцнењето, и не се нервирај затоа што може и од тоа да ти касни.
Eј а ме интересира тоа предсемената течност се излачува непосредно пред ејакулирањето (свршувањето) или е онаа проѕирна течност што ја испушта пенисот поради фактот што е попален ? Јас со партнерот најчесто имам незаштитен секс и го вади пред да сврши иако сум голем паничар , но некако поубаво ни е така мада не ми праи некоја разлика мене , разликата машките ја осеќаат ..а евентуално ако користиме кондом на почетокот пенетрира во мене неколку пати незаштитен па после неколку минути го ставаме кондомот за финишот ЧП има ли фрка??
Воопшто да не размислуваш за тоа Девојки не си играјте со животот .Со секс без кондом најубавото што може да ви се случи е бременост може да се навлечат такви болести да си имате проблем цел живот. Кај многу од половите болести мажите не заболуваат туку ги пренесуват од една жена на друга. Затоа само сигурен секс
Да, јас се согласувам за заштитен секс со партнер кој е за една вечер или со некој кој не го познаваш доволно. Ама ако си сигурна во партнерот, ако имаш стабилна врска- нема потреба зошто да инсистираш на кондом. Штом е тој сигурен дека не може да направи некоја "беља" и јас сум. Еве скоро 3 години јас имам незаштитен секс па ниту сум останала бремена, ниту сум добила некоја болест. (Пу,пу, да не се урочам ) Нека си прави кој како мисли, затоа е форумов да си разменуваме ставови и искуства
Требаше да ми дојде пред 3 дена.Месецов имав еден заштитен еден незаштитен однос. Кога не бевме заштитени дечко ми беше поднапиен и имавме односи повеќе од пола сат ама тој не сврши-беше под дејство на алкохол, нели потешко оди тогаш свршувањето. Ме плаши тоа што ми доцни, градите ми се потечени и меки, повремено имам мачнини и тапа болка во долниот дел на стомакот..а и настината сум деновиве така да се ме боли. Што да правам?
е нема што...жими еднаш купивме тројан..покатастрофа кондом здравје, еден помал,еден поголем, ни лубрикант на него ни ништо....од DUREX нема подобри!
Е колку пати сум ги купувала па ништо такво не ми се случило, ако вие секогаш сте купувале различни тоа друго е.. Тројан Стронг се исклучиво најдобри.. и добро лубрицирани..
Tаков си имаме веќе подолг период чувството е прејако и на најсилен можен начин доаѓам до оргазам и таа самата може да забележи