Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. Jovanka27

Jovanka27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    Ма никако сонце, не дека е толку мн тешко но баш во ваква ситуација сигурно не , и немој друг пат без кондом не само поради стравот од бременост туку од многу други полови болести, значи без кондом никако!!! ;)

2. ivan4eto

ivan4eto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    10
    srcki pomagajte uste ne mi dojde znaci trebase na krajot na noemvri da mi dojde a ne mi dojde a imav odnosi ama so kondom samo ednaske probav bez ama toa minuta vreme strav mie da ne sum trudna ve molam pomagajte kje se ubijam a deckomi e siguren deka nesum trudna mi veli deka i pred da svrsi se trgna od mene bez razlika deka imase kondom pomognete ve molam a mnogu sum pod stres samo na toa mislam.

3. hristin4e

hristin4e Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    1.294
    hellpp ke umram zimi se ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

4. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    aloooooo...sto vi e bre devojcinja...abe ajde sozemete se i trk vo apteka po test za bremenost...i nemoj uste ednas da procitam ,,sram mi e,, posto ne ste mi jasni,ne vi e sram da imate seks a sram vi e da kupite test!
    ednaska pisav na ovaa tema i kazav deka rizikot e mnogu mal ako ne svrsil vo vas i ako ne vi se plodni denovite (se razbira deka ima isklucoci) Ama nemojte predvreme da krevate panika... se dodeka ne gi videte dvete linjicki na testot za bremenost,se dodeka ginekologot ne vi kaze ,,cestitam,trudni ste,, se do togas nema mesto za nervozi...
    ajde PROVERETE i pisete ovde za da ne ve mislime...pozdravce malceki moi i berete um vo toa glavite :)))))

5. hristin4e

hristin4e Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    1.294
    no testot pokaza negativen,dodeka na ginekolog da odam nema sansiiiii!!!!!samo se nerviram toa sto drugarka mi celo vreme vika bremena sii...........toa me pravi nervozna,vika testot e gresen ne e tocno toa.. :( :( :(

6. Amelie

Amelie Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    9
    Devojce, testot 90% pokazuva sigurni rezultati. Sega ima tolku dobri testovi sto so sigurnost go pokazuvaat odgovorot. Mislam samo deka ti e psihicko opteretuvanje zatoa sto celo vreme mislis na toa. :!:

7. hristin4e

hristin4e Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    1.294
    neznam ke vidam so ke se desi za 5 dena dokolku mi dojdi togas ok e,ama ako ne e togas se frlam od najviskata zgrada vo bt i zaminvam vo pekolot.srcinja sepak fala vi na poddrskata i na sovetite. :(

8. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    hristince milo,ako ne e tajna,ke mi kazes li kolku godini si? zosto dozvoluvas nekoj da te polni so negativnosti? ako si zrela za sekualni odnosi togas si zrela i za sama da procenis dali testot e posiguren ili zborovite na drugarka ti! mozes da bides smirena bidejki testot ti e negativan a i na samiot test ti pisuva deka rezultatot e 90% siguren (sto ne e mal procent neli?)
    ako ne mozes da odis na ginekolog,togas posle izvesen period (4/5 dena) napravi uste eden test i kraj na makite :)
    so srekicka :)

9. hristin4e

hristin4e Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    1.294
    17 god.veruvam vo testot ama drugarka mi e takva licnost sto pravi da se custvuvam nesigurna i vo toa sto sum najsigurna.po cel den mi vika deka treba da mu kazam na moite deka sum bremena a fakticki ja nesum(spored testot).izgleda ne treba da se druzam so takav drugarka:( :( fala mini4ke mnogu na sovetot.

10. hristin4e

hristin4e Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    1.294
    denes test mi bese negativen......i mi dojde menstruacija ama 5dena pred vreme i toa prv pat vo mojot zivot mi idi pred vreme i sea nz sto se desava... :? :? :? :? :? :? :? :? :?

11. strawberry18

strawberry18 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    25
    leleeee epa so pranicese tolku, vidis ti doslo veruvaj ne e nisto strasno sto e pred vreme, samo porano ti bila ovulacijata ili pak od stres. a testot pokazuva tocno ako ti kasni barem 1 den t.e. 14 dena po ovulacijata. pozdrav

12. hristin4e

hristin4e Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    1.294
    fala srcence si. :roll: sepak mislev nesto ne e vo red ama ok e sea i sum happy happy mn happy :D

13. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    ejjj super Hristince! bas mi e milo sto ti olesna na dusickata, sega si spokojna! i ne beri gajle sto ti doslo porano,valjda e od stresot sto go pretrpe :)) pozzce i se da si mi taka sreknickaaaaa :)))

14. hristin4e

hristin4e Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    1.294
    :D :D :D :D fala min4e :D :D :D i tebe ti posakuvam mn sreki4ka vo se vo zivotot :D :D :D ve sakam<3<3<3<3

15. malecka15

malecka15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    171
    mene uste mi docni , ama koga veke pomina tolku vreme, jas vo princip imam redoven ciklus, a gi imam site znaci na bremenost, sto e tuka e nema da se zalam , sega i ne se nerviram i negoduvam , bas si sum srekna , sepak e blagoslov ;)

16. hristin4e

hristin4e Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    1.294
    so sreka :) ti cestitam :) <3<3

17. strawberry18

strawberry18 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    25
    zenski pak mene mi treba sovet.
    bevme skarani so deckoto, se smirivme srekja se bidna kako sto treba, ama ne sme se videle vekje mnogu vreme toj ne e tuka, a ke si dojde za 3 dena, i normalno i dvajcata sakame da imame sex posle tolku vreme. strav mi e zasto bas toj den ke mi e ploden, i e najrizicno za sex. sekako ne planiram bez kondom, ama ima li sansa i so kondom da zabremenam(zasto nejcam da se nerviram kako minatiot mesec)? so kje mi preporacate da pravam? da imame ili da odlozam. inaku do sega sme imale i vo plodni denovi so kondom ama nisto ne se slucilo do sega...ama od ova poslednovo nerviranje vekje se plasam i so kondom.
    aj pisete sto miliste?

18. hristin4e

hristin4e Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    331
    Допаѓања:
    1.294
    moj sovet e sto i da pravis SO KONDOM.pa toa da bidi po 3dena ili po 1 mesec ne e vazno. :) sepak ja mislam deka treba malku da pocekate,poradi stresot sto ti bese ovie dena ne bi trebalo da imate odma seks :) no sepak ti treba samo da si odlucis sto ke pravis.pozz4e

19. sexymama

sexymama Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    84
    ama ima li sansa i so kondom da zabremenam(zasto nejcam da se nerviram kako minatiot mesec)?

nema sansa ako si kupuvas kvalitetni prezervativi , sakam da kazam kupuvaj od nekade kade sto ima pogolema potrosuvacka , ako se stoeni postoi pogolem rizik da se skine ili takvi nekoi gluposti

20. ivan4eto

ivan4eto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    10
    srcki pomagajtemene uste ne mi dojde utre kje napravam test i neznam so kje bidi ne daj boze da sum trudna zasto se ubivam odma samo ako e pozitiven :worried::worried::worried::worried::worried: a deckomi veli deka e sto posto sogurend eka pazel deka nesum trudna pomagajte dusicki a za tebe hristince mn mie milo :)