Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    чувството е убаво,и поубаво од кондом,но сепак предсемената течнос е голем ризик за бременост и не е добар актот да не сврше во тебе,а и инфекциите се тука,така да не би ти препорачала,а доколку се осмелиш направи го тоа после менструација по завршување,или пред да добиеш,избегнувај ги плодните денови за секој случај иако се пазете.не те свативме погрешно,подобро да си прашаш?поздрав :*

2. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    фала ти, хехе ке пробам без кондомче али може онака неколку секунди , инаку што си е сигурно сигурно си е па понатака кога ке станеме поискусни може и без :D :*

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. crnamacka01

crnamacka01 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2011
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    25
    според мене зависи во каква врска сте и колкава возраст...ако веќе сте долго во врска,сериозна,стабилна..тогаш веќе кондомот излегува од употреба..хехе....барем според мене...а секако дека е многу поубаво,пред да сврши ќче го зивади и готово..а да,секако тоа да се неплодни денови..

4. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    па не сме мн искусни сеуште во сексот, па ке почекаме за понатака, сега сеуште ке се дружиме со гумичките :D

5. cvetcinja

cvetcinja Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Dipi kondomot sto si e siguren siguren e, moj sovet seushte koristi go, zosto ako ne si sigurna, strav ti e, pokasno otkako ke imate seks bez kondom ke se nerviras, ke gi brois denovite za da dobies i od psihata ke ti docni. Pa sega razmisli dobro pozdrav

6. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    вчера имав секс без кондом за прв пат но не сврши во мене, а претходно дечкоми два пати сврши во кондом и после тоа се бањаше и уринираше па сексот без кондом се случи после повеќе од половина час. е сега прашањето ми е дали е можно некое сперматозоидче да останало во каналчето па да се пренело кај мене, ма да јас мислам дека со урината и да имало се исфрлило. Мислење? :)
    се случи и тоа вчера ,онака за проба мислам дека не би имала место за паника а секако дека ке продолжиме со кондом :)

7. gabence

gabence Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    24
    сакам да прашам дали може да сум бремена бидејќи имам симптоми гадење,вртење а имам месечен циклус.можно ли е да имам а да сум бремена?советтт

8. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    јас мислам не си,тие симптоми ти це поради циклусот,без гајле :)

9. marija.mac

marija.mac Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    5
    prvo,sex bez kondom-carska rabota !!! :devil: A po komentarive sto gi procitav,gledam nekako needucirana ni e mladinava,sakaat da se rabotat,a da ne mislat na posledicite... :fubar: imam vpecatok deka samo srednskolku komentiirale na temava... inace,da se koristi kondom ako si vo vrska hmm,jas ne bi go pravela toa,a i retko koj par(pravam muabet ako se vise podolgo vreme zaedno) ima sex so kondom. Ednostavno odete na varijanta deckoto da ne svrsi vo vas i gotovo,kakva predsemena tecnost kakvi bakraci :^) Nesakana bremenost bez ejakulacija se slucuva ednas vo 10000 slucai,belki ne ste tolku maleri |( Sexo-ot e prekrasna stvar i vo nego treba da se uziva maksimalno,taka da moj sovet (i pokraj toa sto mnogu feminki ce me obvinat) e da zaboravete na kondomite i da si furate ,,na suvo'' :D :D :D no,redovnite ginekoloski pregledi da vi stanat zadolzitelni na sekoi 3 -4 meseci :)

На independent987 и A.a им се допаѓа ова.
  10. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    DiPi ти ко со сила да си ја бараш бељата искрено, те читав и во темата за апче за ден потоа. Едноставно не се грижиш доволно за себе прифатила ти или не, не видов колку години имаш ама не си ни малце спремна ни психички ни физички за вакви чекори. Прво чим не сте толку искусни како можеш да дозволиш да имаш секс без кондом, колку и да сака ете не е искусен може нема да се исконтролира и после пак ли ќе се клукаш со хормони? Дај чувај се девојко, заради едно мало задоволство не вреди да си го сје*еш здравјето и животот.

11. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    фала ти за мислењето , го ценам тоа :)
    инаку сега за некое време ке полнам 20 год, можеби си во право за ова што ми го велиш, нема веќе без кондом не би ни сакала зашо несакам поголем ризик да имам,а сега свесно го дозволив, тоа го дозволив и беше кратко а и мн порано се тргна од мене а не одма пред самиот чин на свршување, прашањето ми беше за друго :*

12. elena.94

elena.94 Активен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    јас со дечко ми имаме редовно односи без кондом но никогаш нема свршено во мене,но сепак еднаш ми каснеше 1 месец..па сега размислете кој стрес го имам проживеано хаха..а за можноста дали може,може.јас имам прочитано дека машкото пред да сврши од курот му излага некоја течност по состав многу слична на спермата..па девојки,ако требало да биде ќе биде :)

13. themen123

themen123 Активен член

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    5
    поубаво лизга бреее 8)

14. independent987

independent987 Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    Zdravo devojki, dolgo vreme gi pratam razgovorive na forumov no od nedostatok na vreme ne sum zastanala da se logiram i da se vklucam vo diskusii, no ovoj pat imam seriozen problem sum vo dolga vrska so decko mi dolgo vreme imame odnosi bez zastita i se do sega bese ok, denes mi izminuva 35 den od menstrualniot ciklus, nervozata i panikata me napnaa kroz obicno mi doaga na 28 dena i trebase da dobijam na 17ti, od togas nemozam da funkcioniram normalno mn se plasam imam 20 godini i najmalku sto sakam e dete sega... :( Me tesi toa sto ne svrsil vo mene no se plasam od moznosta za bremenost od predsperma ili od povtoren seks, bidejki otkako ke svrsi posle nekoe vreme prodolzuvame bez da go izmie.. Ve molam za vase mislenje dali e mozno da sum bremena?

15. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Зошто не направиш тест?

Инаку има шанса за бременост заради тоа што имате и втора партија без да се измие, ама според мене не е голема веројатноста. Сепак провери.

16. independent987

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    testot go kupiv popladnevo ali spored upastvoto najdobro e da se napravi od utrinskata urina, pa ke pricekam do sabajle, iako i premnogu mi e strav pa svesno go odlagam kako da imam loso custvo :)))

17. pikolino

pikolino Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    55
    mislam deka nemoze da se presudi za nekolku dena ako kasni dokolku kasni 15dena togas e 100% bremenost a a za 4 dena nne bi rekla posto nekogas doaga do promena na organizamot i se slucuvaa da kasni so denovi ako premnogu ve maci pomislata slobodno napravisi test da se oslobodis od somnezite ti posakuvam sreka testot da e negativen se najubavo

18. pikolino

pikolino Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    55
    misli pozitivno zatoa sto si isplasena mislis deka ke e pozitiven bidi so pozitivni misli i se ke bide ok ne pladi se posto retki se tie koi go mijat posle sekoj sex dovolno e i so vlazno maramce jas imam veke 8g nezastiten sex se pronajdov vo tvoeto napisano sekogas odevme ftora partija bas kako i vie nikogas ne ispadna nesto neocekuvano zatoa samo pozitivni misli i se ke bide ok ti drzam srekicka i te ohrabruvam

19. independent987

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    eve veke godina dena se bese ok, isplasena sum poradi faktot deka do sega nikogas ne mi docnelo, ama valda e od promena na vreme, stres pa ke se obidam da ne mislam na ova i da bidam pozitivna, a i ke napravam test za da se oslobodam od somnezot i da se opustam, mnogu fala na mislenjeto stvarno mnogu go cenam..:))

На pikolino му/ѝ се допаѓа ова.
  20. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    девојче немаш причина за паника,во пролет секад е така или касни или мензисот се продолжува трае повеке од 6 дена ,мислам дека не си бремена само дека има промена на времето и затоа ти касни,а тестот
    ако си бремена и сега ке покаже можеш да ко напраиш кога било ,да не ти биде у мисла напраи го ама мислам дека ке биде негативвен