Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. independent987

independent987 Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    Da da site drugarki istoto mi go vikaat deka nema mesto za panika, ama vo vakvi situacii se izgleda kako subjektivno teshenje, zatoa se odluciv da pisam ovde, fala mn.. ;)

На pikolino му/ѝ се допаѓа ова.
  2. pikolino

pikolino Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    55
    Nema sansa da si bremena ako nema svrseno vo tebe no te molam kazimi dali e ubav sendvic so hartija pa i sex so kondom kako so ni e pisano taka ke bide nemozeme da promenime i da ima kondom moze da se sluci da ne e ok da ostanes bremena neberi gajle bes sperma vnatre ne se ostanuva bremena

3. AneleVarela

AneleVarela Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Ако овулираш,а во исто време имаш незаштитен секс и предсемената течност на твоето момче навлезе во твојата вагина тогаш има едни добри 47% можност да забремениш.Ова е научно докажано бидејќи во таа предсемена течност има доволно сперматозоиди за да може да се оплоди некоја јајце клетка и во тој случај на здравје.. :) Али уживај, најверојатно не си трудна...најверојатно ;)

4. independent987

independent987 Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    Запознаена сум со ризикот и можноста за бременост од незаштитениот секс, ама без кондом е поубаво,а не сакам да земам контрацептивни средства од типот на пилули поради ризикот од хормонски пореметувања, па ваљда не сум малер па ќе е се ок и најверојатно ќе добијам... :)

На pikolino му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Gontier16

Gontier16 Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Zdravo Feminki.. Se nadevam deka ke mozete da mi pomognete, da dadete nekoi soveti.. so mojot decko vejke 3 meseci imame nezastiten seks i ovoj mesec mi kasni.Decko mi e siguren deka ne svrsi vo mene ama pocnuva straf da me fajka.Koga iamvme seks isto taka bev i vo ovulacija.Nemam nekoi simtomi na bremenost osven toa sto vejke 5 dena mi kasni.Ako moze da mi dadete svoe mislenje bi vi bila blagodarna....

6. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Имаше еден совет во темата кај анален секс мислам, ќе одвртиш тушот, цревото внатре и измиј се ако ти е шубе. Ама нема што да те фајка страф. Биднало вејке и то е.
    Јасно дека ќе немаш симтоми кога од страф и ти касни.
    Уживај, ќе ти дојде.

7. Gontier16

Gontier16 Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Нешто поубедливо и поефикасно?

8. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Тест за бременост.

На Gontier16 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Gontier16

Gontier16 Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    До петок ако не ми има дојдено ќе купам тест....но да се надевам дека до тогаш ќе ми дојде (дај боже)
    Сепак Фала! :)

10. Gontier16

Gontier16 Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Досега (ќе го наречам "Бело Прање") Никогаш не ми се создавало толку брзо и толку многу ова ми се дешава прв пат....Е некаков симтом за бременост или нема врска? :o
    А исто така пред околу 2 недели имав розевкасти капки на гаќичките (тие капки ако се појават 2-3 дена пред да ти дојде е знак за оплодена јајце клетка, или ако ти касни?)???

11. gril19

gril19 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Здр девојки се надевам дека некоја од вас ќе може да ме советува. Со дечко ми неколку пати имавме секс без заштита но тој не сврши во мене, и сега има 20 дена од кога ми заврши менструацијата, мене најчесто мии доаѓа после 18 ден и сега нз дали сум бремена?

12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Тест ако сакаш да си сигурна. Инаку вака никој неможе точно да ти каже. Иако јас мислам дека ако не свршил во тебе нема место за паника, но сепак провери си. :)

13. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    Koj сака да клеца а нејќе деца нека си купи куробранка од фабрика партизанка, после и баба меца да те клеца нема да имаш деца :P

На Aleks96, jonnyo, srcekrsacka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. bitolski69

bitolski69 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2012
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    23
    vozev taxi i dobiv vakva poracka: "kupi od apteka test za bremenost i odnesi go na taa i taa adresa!"

15. The.dreamer

The.dreamer Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    8
    bez kondom poretko, nikogas ne se znae cuvstvoto na momentot,mene lichno me nadvladuvaat emociite nemozam da izlezam nadvor vo takvi momenti...svrsuvam vnatre.samo kaj mene razlikata e sto svrsuvam vo kondom:) taka da vnimavaj

16. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    Tе надвладуваат емоции ма немој да ме јебеш хахаха

На Aleks96 и simonice им се допаѓа ова.
  17. verica81

verica81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    55
    Слоганов ти е добар :D може да биде слоган за реклами :D :D :D . Ме насмеа

На simonice и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  18. glazy

glazy Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво феминки сакам да прашам нешто во врска со оралниот секс без кондом. Задоволството кај оралниот секс не е исто со и без кондом..мислам дека ќе се согласите со мене. Јас лично практикувам орален без кондом. Но тука сее и можностите за пренесување на ХПВ вирусот кој ми дава немир. Моето прашајне е дали без да ти сврши во уста има било каква можност за добивање на инфекција или заразување од истиот вирус...значи воопшто дали е возможно да дојде до инфицирање ако устата не дојде во допир со спермата. Можеби прашањето е малку несоодветно но тоа ме мачи и ве моламм за одговор.

19. bitolski69

bitolski69 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2012
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    23
    Познавам зенски сто во една вецер, при секое иззлегуванје му пусат на повеке од еден децко и пак се ок, не казале дека орално закацфиле некоја бактерија!

20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ова некоја нова мода :^)
    секс без презерватив, со кого ке стигнеш, а за девојките што не верувам дека се грижат за нивното здравје тоа да не зборувам-гинеколошки прегледи, ПАП тест(почнувајки од мојата неодговорна другарка, што не можам да ја натерам да посети гинеколог и да си направи пап тест)
    па после-леле помагајте бремена сум, имам не дај боже сида, Хламидија, сифилис, гонореја или незнам уште што.
    катастрофа :x

На Nine25 и verica81 им се допаѓа ова.