феминки ве молам за помошшшшшш имавме незаштитен секс со дечко ми, бев невина и ајде без кондом.. 5мин пред да сврши тој се тргна од мене, јас паничарка голема 500 пати го препрашав да не има свршено у мене.. вика не сум будала у тебе не мисли да чува уште сега дете, му реков нареден пат само со заштите се согласи. мене веќе 5дена ми доцни и многу ми е страв се нешто му се дерам на него, многу ми е страв недај боже ако има нешто кје се убијам.. за тест страв ми е од одговорот.. а гледам сеа зголемено бел исцедок.. помагај те !
Не се плаши, чим не свршил во тебе значи нема никакви шанси да си бремена, смири се можеби ти доцни од што си под стрес или пак ако си била болна пред некое време, од антибиотици и слично, а мислам дека и треба да му веруваш чим ти рекол дека не свршил значи така затоа што не верувам и дека на него му се чуваат сега деца
Да но откако сврши бутна прст доле и почнав јас да му викам ми се извини, и сега тоа ми е во глава, може ли така да се остане бремена ?? Иначе до денес има една недела како имавме однос. ии чуствувам подуеност некаква во стомакот, сега незнам дали дека и ми касни па треба да дојди.. се ми се собра..
Здравоо јас сум нова на форумот па вака имам едно прашање.Циклусот ми заврши на 4 мај,а со дечкоми имавме односи на 13 мај, после 14 часа испив норлево апче за контрацепција колкава се шансите за забременување?? Однапред благодарам
сексот без кондом е многу по убав но има ризик од несакана бременост, со де4коми повекето имаме без кондом ама ако ми касни малку и одма пани4ам и се карам со него, а со кондом не е убаво ама се мора. поретко става кондом само кога ке му ре4ам ама сигурно си е сигурно
jaс имам 7 годишна врска па не користиме кондом,ниту сега ниту на почетокот на врската.A и да сме пробале и со кондом ама право да ти кажам поризично е пукна па се извадив од памет да не сум бремена а овака барем си знаеме се трга на страна и готово
Имам едно прашање, дали ако дечкото пенетрира во женското, два или три пати, без кондом по повторен однос а претходно се има измиено (а потоа да се продолжи со кондом) дали воопшто постои шанса за забременување?
lugre imav seks so deckomi pred eden den kondomot se skina mi svrsi vnatre a za nekoj den treba da mi dojde pomagajte kakvi apcinja treba da zemam
Според моите "истражувања" ( ) постои мала шанса, но сепак постои, бидејќи дел од спермата останува во каналот,а со миење само надворешно би се отстранила...но, доколку дечкото иде во wc, што би се рекло по мала нужда ,по првиот пат би се отстранил остатокот од внатрешноста и не ни мора после да користи кондом, но нели не можеш да очекуваш тоа да го прави и третиот и четвртиот пат I hope that I helped you
Дечкиии.. јас и мојот дечкко имаме односи, понекогаш со кондом, а понекогаш без.. Минатиот пат имавме без кондом, тој не сврши во мене, но долу на интимниот дел имав нешто бело. Дали е можно тоа да е било жолтото тело од мене?Менструацијата ми каснеше 8дена, сигурно не сум трудна нели?
дечки здраво ве молам сите што сте онлине ако има некои искусни да ми пишат пошто многу ми е страв. Вчера имавме секс со дечко ми за прв пат а и мој прв пат тој ме скина ич не ме болеше сега си носам влошка и по малку крв има но беше без кондом и тој го извади некаде пола минута или минута пред да сврши,но ми сврши врз стомак.Дали е можно да ми отишло накај вагината и да забременам?? ве молам пишете
Како прво ич да не те боли додека те скинува е малку чудно, како второ откако ќе те скине ти потекува малку крв и тоа е се, нема потреба од влошка освен ако си со менструација, или во тој момент ти дошло, како трето, ако е со кондом и ако ти свршил врз стомак неможе да ти отиде до вагината и да забремениш.. но, мораш да бидеш малку внимателна и за првите две работи да се распрашаш бидејќи мене ми е малку чудно
Нова сум на форумов и имам едно прашање за вас Читав на форумов дека после 2 недели од завршувањето на менструацијата шансите за забременување се минимални, но на календарот за пресметка на плодни денови на сајтов покажува дека ако времетраењето на месечниот циклус е 25 дена, тогаш дури 3от ден има големи шанси да се забремени. Ме интересира кое е точно?
После две недели од завршувањето на менструацијата тоа е период на овулација и баш тогаш се најплодните денови. Најдобро е да пресметаш на календарот што е за девојки за да точно знаеш кога ти се тие плодни денови.
Скоро секогаш со дечко ми имаме секс со кондом ама не и денес ...е сега првиот пат си сврши најнормално ме извести и по 20сек сврши си лежевме голи и он сакаше пак а јас нејќев дека без кондом он некако го бутна но не цел ми пишува за плодни денови дека шансите се минимални јас му се налутив а додека го бутна осетив нешто топло доле како потече густо ...... се чудевме и двајцата кога му кажав незнам што да правам, ми вика да земам апче за ден потоа, ваше мислење........ ве молам и дали има шанси за бременост